• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    E2E4: no právě. Chtěla jsem říct, že lidi běžně dlouhodobě berou dvacetinásobek mé dávky, takže pouhé zesílení účinků by muselo být nějak výrazně vyšší. Silnější trip pochopitelně nevadí :))

ZUZKAOU: to zas ne, když mi někdo opravdu znalý věci řekne, že je to zjevná blbost, tak to testovat nebudu.. případně si počkám na okno, kdy se to na měsíc vysazuje aby se zjistil efekt. Ale vzhledem k celoživotním přínosům to prostě řeším dost
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Myslim ze riziko silnensiho tripu nez obvykle neni tak zavazne jako riziko fyziologickych problemu.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAIRRA: To nemusi znamenat vubec nic, nikde neni psano jaka je interakce pri 3 mg..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAIRRA: stejně to evidentně zkusíš.

Tak holt to zkoušej pod dozorem a měj po ruce připravené benzodiazepiny, které ti případný dozor vnutí snist, kdyby to šlo špatným směrem.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    E2E4: jj k tomuhle jsem došla taky. Ten lék se bere i v podstatně vyšších dávkách (já beru 1mg týdně, při jiných indikacích se bere klidně 3mg denně), což by mohlo znamenat, že jednorázově jednou za čas by se to sneslo, ale prostě nemám představu o té míře, jakou by se to vzájemně posilovalo.
    Stejnej problém řeším i s ohledem na lsd (není tedy hlavní téma klubu ;).. psychedelika jsou moje terapeutika, která mi bude velmi líto opouštět.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAIRRA: Co jsem se ted zbezne dival, je to strukturalne podobne lsd a krome d2 aktivity je to stejne jako psychedelika 5ht2a agonista (ale jen slabou afinitou). Takze to ucinek hub muze potencovat. Vic ti asi tezko kdo rekne a kazdy ti doporuci s tim radsi neexperimentovat. Dej vedet co na to ten tyls..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAIRRA: no dobre, ale half-life je treba 3-4dny. To nepovazuju za rychly metabolizovani :)
    Mozna fakt vyladit, kdy si ty houby davat, treba den dva pred uzitim leku... ale radsi se doptej, jestli i tohle je safe...
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    DARJEEL: to samozřejmě.. Lék se bere jednou týdně a je metabolizován velmi rychle, takže to by šlo možná nějak vyladit.. Dám sem pak vědět co jsem se dozvěděla od odborníka.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAIRRA: nevim jak interakce na receptorech (je otazka, co ma vyssi afinitu - jestli se to taky vubec vi), to asi lip odpovi Filip, ale imho je jeste vyznamny je jaterni metabolizovani, ktery taky jde pres CYP450. Tj krom zvazeni efektu na receptorech jeste uvazovat zatizeni jater...
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    DRASTICS: díky za tip na Tylše, že mě to hned nenapadlo, czeps a spol znám :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ok tedy :))

jedná se o léky s účinnou látkou cabergoline - což je vysoce potentní dopaminový agonista. Podle toho co jsem našla, se váže na podobné receptory jako psilocybin, ale afinitu má na rozdílné. Budu na té léčbě dlouhodobě a není vyloučeno že nafurt a jde mi o to, abych si při případných houbových zážitcích úplně neodpálila mozek, kdyby se to třeba vzájemně nějak posilovalo.. na nebezpečný experimenty jsem už trochu stará, ale nedokážu si představit přijít o houby úplně :/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Jaky namrd na ledviny? Pokud teda nesnis omylem nejaky jiny jedovaty..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAIRRA: Ona je blbost nechat si psat do posty a to hned ze 3 duvodu:
    - kazdej se ti na to vykasle
    - kdyz ti nekdo napise blbost, nikdo ho neopravi
    - ostatni co by to taky zajimalo se nic nedozvi
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KAIRRA: Rekl bych ze takovy studie vazne neexistujou . . . . presne, srat poštu - vim, ze asi neni good se obnazovat verejne, ale nadruhou stranu pokud na to mas a myslim ze stud je zbytecny, pojdme to tu prodebatovat verejne, mohlo by to byt prinosne tema takhle vzime kdyz je tu nuda, navic by diskuze mohla vezt k dalsim side-tematum.

Pokud by to však bylo tema neverejne, zeptej se na fuckbooku člověka Filip Ryba Tylš, nevim kdo víc by měl o této problematice vědět, než psychiatr jež dělá v dnešní době výzkum psylocibinu na dobrovolnících. Bude mít zmáklý jak to přesně funguje na bazi biochemickejch reakci, vazby na ktery receptory a uvolnovani transmiteru a kde co a jak jaky mozkovy centra, na zaklade skouknuti jak pusobi tvuj lek pak pujde odvodit . . . . . to ze jsou houby jako takovy namrd na ledviny snad asi víme všichni.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KAIRRA: o jake leky se jedna?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    zdravím, nenašel by se tu odborník, který by mi v poště poradil co se týče interakce psilocybinu a jedněch léků které budu dlouhodobě brát? internety nebyly moc nápomocny :/
    PAD
    PAD --- ---
    PEPENKA: dej pak vedet, jak to dopadlo
    HAFRAN_POWL
    HAFRAN_POWL --- ---
    PEPENKA: záleží na tom v jaky zemi se to stane a okolnosti, kdo nehoduzpusobil
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Jaka hrozi sankce, kdyz pri autonehode najdou benga v aute pikslu s 50-100 ks hub? A je pravda, ze za naklad v aute zodpovida automaticky ridic, i kdyz v tomhle pripade houby jeho nebyly?
    HAFRAN_POWL
    HAFRAN_POWL --- ---
    HAFRAN_POWL: respektive schanim spory nebo staci otisk? Nevali se nekomu doma na vic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam