• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PAD
    PAD --- ---
    KAIRRA: trochu ukrok stranou, ale zvazovala jsi nahradit houby jinymi technikami (meditace, ruzne formy prace s dechem ...)? asi by to bylo bezpecnejsi a zdravejsi, nez riskovat kombinace, ktere nikdo klinicky poradne neprozkousel.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    SALAM23: měl jsem na mysli spíš jehličnatý les jako takový, přece uprostřed v lese mezi smrkama jich asi moc nenajdu. díky za opravu
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    KAIRRA: jak pravil nebožtík Sahula.. "jakej jsem šel, takovou jsem potkal
    kam jsem šel, takovou jsem poznal.."
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    tak jako já si tu tiše četla cizí hypotézy co určitě udělám nebo neudělám a jak budu nebo nebudu zvládat silný trip (což vůbec nebylo předmětem dotazu, nejsem začátečník) a pak mi došlo že jsem na nyxu ;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: konstruktivni kritika byla zachovana
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: Teda prijde mi nespravny tu neco promazavat (obzvlast to kde lidi kritizovali tvoje napady) a pak se k tomu dal vyjadrovat. :-(
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    UF0UN: sem tady tu diskusi o kabergolinu promazal, protoze tu par lidi neurvale okolo toho hystercilo a krom invektiv a dvou nechanych prispevku to neprineslo nic kloudnyho.

Schvalne jsem to jeste resil s psychiatrem s praxi 15+ let a v podstate asi nikdo neni poradne schopny rict co to udela. Teoreticky by to nemelo mozku vadit, podle toho co ma mensi afinitu, tak pocka (vetsinou) ve fronte. Ale seda je teorie a zeleny je strom zivota. Mozku nikdo poradne nerozumi...
    Otazka je pak co se tyce zatizeni jater atd.

Noa s badtripem se tu resily xanaxy a jiny hruzy, protoze se to prece dava na pohotovosti, kdyz tam dovezou nekoho rozpustenyho :-) takzes vlastne jsi o nic neprisel ;)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KAIRRA: ze by existovala nejaka interakce carbergoline a psilocybinu jsem nenasel.

co se tyce zastavovani xanaxem apod., tak je to samozrejme blbost.
    1) jestli nejaka interakce hrozi, tak spis u tehle kombinace
    2) pokud jde o slapnuti na brzdu, tak az se ti prilis roztoci hvezdna kola, tak BZD nejsou z ruznych duvodu uvedenych v prispevcich nize vhodna volba*
    3) pokud uz k nejake interakci psilocybin X carbergoline dojde, tak neni uplne jiste na jake urovni (ktere receptory..) k tomu dojde

pokud s tim chces experimentovat, tak moje doporuceni asi nebude jine, nez u kohokoliv jineho: titrovat davku, vyladit set & setting, byt s duveryhodnou strizlivou osobou

* spoiler alert: mapacho do nosu, zaryt prsty do hliny, zamerit se chvili na telo a protahnout se - jak malo casto staci
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STICKYGREEN: nikdy nerikej nikdy, soudruhu:)
    Casteji rostou pod listanci, ale i v jehlicise daji najit ;(
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    STICKYGREEN:slusna blbost

HAAALA
    HAAALA --- ---
    DARJEEL: klidně použij na nástěnku.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    HAAALA: nejsem žádnej mykologickej expert, ale podle mě lysohlávky nikdy, ale opravdu nikdy nerostou pod jehličnany. pokud hledáš lysiny a jsi pod jehličnatými stromy, nemá cenu ani koukat na zem nemýlím li se a pokud ano, vyveďte mě z omylu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    neni to ten kropenatec akorat svetlejsi?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    HAAALA: ty dve fotky by se daly fajnove pouzit misto tech zmizelych 4 roky zpet, kde jsme nafotili asi 4 podobne druhy, se kterymi nejcasteji hrozi zamena.
    Vadilo by Ti, kdyz bych je pouzil na nastenku?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAAALA: no psilocybe to asi neni
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    PALEONTOLOG: začni ;-)
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    HAAALA: ja nevim, jak se jmenujou, ale urcite bych je nesbiral
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAAALA: zacal byh tim jaky houby to nejsou :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    ENGUMAZ: přesně: co to má být za houby?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    HAAALA: co to ma byt za houby?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam