• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KALISNIK: urcite lsd? to slysim prvne, me naopak pretrvava radost ze zivota jeste par dni pote, ale jak rikas, je to individualni, ale stejne tak jsou rozsirene ruzne nahrazky po kterych jsem zazil, co popisujes, ale to uz je asi mimo hranice tohohle klubu.
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    ENGUMAZ: Ano.
    BRKODLAK: Vidíš, já to mám třeba opačně. Z LSD mi je druhej den zle, jsem vyždímanej, zmlácenej...po houbách jen v útlumu, protože přetíženej nervovej systém, atd., ale stačí klid. Ale tak vony ty reakce jsou značně indivindi. Takže závěry z toho těžko dělat.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KALISNIK: no jenze me to zpocatku vubec nedelalo. Jinak zima mi nevadi, horsi je, kdyz mam pocit, ze je mi teplo az moc. Jako tak celkove ve srovnani s lsd mi houby prijdou daleko dabelstejsi a nevyzpytatelnejsi, ale na zacatku mych experimentu mi prisly ove latky temer stejne. Uvidim, co letos, a podam hlaseni.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    KALISNIK: jako i v létě? :D
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    BRKODLAK: Tenhle efekt je normální, s tím se ti bude blbě bojovat. Zvykneš si. Mě víc sere, jak mi bejvá zima:)
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    BRKODLAK: mě na nevolnost pomáhá bejt na vzduchu a pít dost vody, čas ubíhá jinak mi přijde :))
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BRKODLAK: tak to je, rekl bych, uplne bezny a nema smysl s tim bojovat. jde jen o zvyk, nastaveni v hlave
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    ACCROCHE: Hlasuji. Toto je kvalitní názor.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ENGUMAZ: jenom na zacatku, ale vis jak to je, je to zrovna dost rozhodujici chvile. da se to zvladnout tak do nejakych deseti kusu... Ale uvidim letos, hodne se od posledne zmenilo v tomto smeru.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BRKODLAK: to je ti na blití celou dobu, nebo jen když najížděj?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BRKODLAK: no pokud je pak nevyjídaš ze dna, tak ano :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ENGUMAZ: jenze me to dela i caj, kde tohle odpada, ne?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BRKODLAK: už tu někdo psal, rozemletí je udělá stravitelnější
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: ja kopinatky hledat neumim, jen druhy, co rostou v listnatych lesich...
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    KALISNIK: Já takhle chlast aplikuju jako takovou brzdu, po pár hodinách tripu to potom přejde plynule do příjemný opilosti, hehe, anebo když se na mě moc sápou stěny a podlaha je láva, tak to taky dobře zabírá :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: tak zkus jiný druh, třeba ty lokální kopinatky vyměň za modrající, nebo naopak.. nebo ti to dělají všechny klobouky? já jsem na tom podobně, celkový stav hodně ovlivní tělesné pocity toxicity a otravy. takže nevyhledávám, ale zkusil bych nějaký mexico :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Mě se teda v průběhu let vyvinula značná nevolnost po houbách i bez alkoholu, a to tak, že je téměř nemůžu, jelikož to dost zásadně ovlivní celkový stav, což mě mrzí. Nemáte na to někdo nějaký trik?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    KALISNIK: To já sice občas dostanu chutě ale už mě to párkrát potrestalo šavlí a to jsem to nemusel přehnat prostě se to jen v tom žaludku spolu nesneslo.
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    PALEONTOLOG: Jo, to má kámoš s rumem. Vždycky vede prupovídky, že zhoubovanost je nesmrtelnost a může chlastat cokoliv a nic mu není.
    No, docela mu to prochází:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALISNIK: Ja mam prave pri houbach hroznou zizen na pivo...
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    PALEONTOLOG: Snáším,ale moc to nevyhledávám. Na houbách mám chuť spíš na sladký pití, takže chodím jako vosa po limonádách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam