• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    NEZBEDTEK: mohl bys prosim te hodit alespon kraj nebo tak? vypadá to, že tam jsou v ideální kondici
    PALEONTOLOG: no když vidim rozdíly ve velikosti lesních nebo i lučních tak bych taky řekl, že hmotnost je daleko lepší ukazatel
    HRIBICEK
    HRIBICEK --- ---
    PALEONTOLOG: Jop, ďakujem za nič. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRKODLAK: Odjakživa se počítalo na kusy, jediný kde to neplatilo byly mexikanky z otisků, tam je vidět že jde o hmotu. Nějakej starší článek popisoval, že po promenlivym obsahu psylocibinu ani množství hmoty nedává smysl. Myslím, ze kusy ač zavádějící jsou aspoň nějaký cislo mnozstvi klobouku.
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    NEZBEDTEK: tak to je sen :D
    NEZBEDTEK
    NEZBEDTEK --- ---
    Kdysi mi byl ukázán jeden plac, letos jsem na něm dá se říct nic nenašel, proběhla tam těžba a terén se změnil,ale o cca kilometr bylo tohle...

ROLEX
    ROLEX --- ---
    E2E4: tohle na nástěnku!
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LETTADLO: kurva pocitat lysohlavky na kusy, to je metodika, asi jako slovenskej pocet davek. jde to tu do prdele...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    LETTADLO: jak mu můžou najít hrstičku hub? to měl nalepený na čele ? wtf
    a jak poznali, že to sou lysny ??? páni
    E2E4
    E2E4 --- ---

k těm různým druhům / varietam

Jan Borovička | Evropské psychoaktivní lysohlávky · SlidesLive
    https://slideslive.com/38896053/evropske-psychoaktivni-lysohlavky?locale=cs
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Jo a kamarád včera dostal za návštěvu hrsticku na cestu... Po chvíli ho stavěla policie našla houby, odvezli si ho a na služebně se dopocitali k číslu 37kusu a rekli mu že o tři víc a je to trestný čin...dostal 5000kc pokutu tak si dávejte pozor
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HRIBICEK: kdo hledá najde, kdo má známý neptá se na netu jako blbec, kdo nemá známý musí hledat. Kdo hledá najde..
    AUE
    AUE --- ---
    Žďár nad Sázavou tento víkend. Je to na harvestor.

RAHZUL
    RAHZUL --- ---
    DEJSIFACKU: zvláštní barvička, jen co je pravda.

Jinak u nás na Písecku kopinatky. Ale maličký a málo. Snad se to ještě pořádně rozjede.

DEJSIFACKU
    DEJSIFACKU --- ---
    Poslušně hlásím Krušnohorsko taky mastí! Cca 1km po příjezdovce od vodní nádrže Fláje

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Příští rok si beru s sebou benzinovej fukar na listí...nezajímá... :o)))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Tak Tábor paráda asi kolem 500set Arcan...cestou k autu několik Kopinatek a zastávka ve Sternberku cestou domů a asi 150 Bohemik super sobota :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HRIBICEK: Jihlava je na 112 km, někdo tady zmínil Slapy. Cetlas klub, vůbec, nebo rovnou doufas v rady?
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    to sou samý žně...a já furt opouštim lesy a louky s prázdnou :D
    Tenhle víkend jsem zkusil Příbram, ale že nemám tucha kde tam kam, tak zas nic :D Ale teda musim říct, že ač jsem letos nikde nic nenašel, a houbičky se mi roky vyhýbají obloukem, tak jsem rád že mě touha najít, vyhnala na tolik výletů.
    Ale nevzdávám to... měl byste někdo doporučení, kam z Prahy vlakem/busem? Je mi jasný že tu nikdo nebudete sdílet svoje místečka, ale když jsou už takový žně, jak se tu píše, co nastřelit jen širší lokace...tím nemyslím "vysočina" ... :D Už jsem trochu beznadějnej :D
    HRIBICEK
    HRIBICEK --- ---
    Ahoj, prosím, mohol by ste mi dať niekto lokáciu do cca 100km od Prahy? Ja viem, že sa to nerobí, ale ja poznám len spoty na Slovensku a chceli by sme niekam vyraziť cez víkend.
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    DRASTICS: já měl vybytej telefon bohužel! tak můžu pak poslat jen fotku při sušení ale to už neni tak pěkný.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam