• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    CHILDRENOFKARMA
    CHILDRENOFKARMA --- ---
    Ahoj, neví někdo nějaké místo kolem Plzně ? Vary jsou letos v prdeli .. Je moc sucho :/ :( Díky
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IOM_NUKSO: jenže ono jde mít obojí zaraz, zejo. Jinak na těžší deprese z psychedelik chceš spíš ten ketamin.
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    HONZAL: Je to tak. Take je pravda, za je tenhle rybnicek u nas maly a czeps a psyon a lide z beyond psychedelics jsou vicemene ti sami, nebo se minimalne dobre znaji a uzce spolupracuji.
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    HONZAL: Je to tak. Take je pravda, za je tenhle rybnicek u nas maly a czeps a psyon a lide z beyond psychedelics jsou vicemene ti sami, nebo se minimalne dobre znaji a uzce spolupracuji.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    SADY: jsou tu insideri, co to kdyztak upresni, ale chapu to tak, ze v psyonu uz se zabyvaji psychedeliky asistovanou terapii, czeps se zabyva spis osvetou psychedelik obecne
    YAVO
    YAVO --- ---
    FARGO: Ale joo, taky pěkný
    FARGO
    FARGO --- ---
    YAVO: Cece, sem chodim uz 10 let a zdaleka letos nej. Je to kousek od Hruby Skaly. Pripojuju fotku z lonska :)…

YAVO
    YAVO --- ---
    FARGO: To je nějaká fotomontáž ne? :-D ...hodně pěkná úroda. Můj flek letos teda bída, počasí tomu letos vůbec nepomohlo.
    SADY
    SADY --- ---
    IOM_NUKSO: ceska psychdelicka spolecnost jsou lide, kterych se chces zeptat imho
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IOM_NUKSO: hele rozhodně to nedělěj bez zkušeného sittera a ve spolupráci s terapeutem/kou u kterého jsi v dlouhodobé péči.

Nefuguje to jen tak na deprese a už vůbec ne na složitější diagnozy - taky si tím můžeš dost rozjebat tu křehkou stabilitu co máš.

Plus teda pokud se léčebně pracuje s psychedeliky, tak se používá třeba LSD nebo jiné čisté extrakty, aby se to dalo dávkovat.

Náhodné užívání hub bez přípravy, sittera a následné péče není léčba. A je tam hodně velké riziko že se úplně zdekompenzuješ do nějakého psychotického stavu.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    je teda schválený afaik jen ketamin, ale kamarádovi to prý od depresí dost pomohlo
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    IOM_NUKSO: zeptal bych se tady
    Home - PSYON
    https://www.psyon.cz/
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    IOM_NUKSO: o tom by ses mela spis poradit se svym doktorem.
    FARGO
    FARGO --- ---
    ROLEX: jj., letos za posledních 10 let nejlepší úroda :)
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    FARGO: Krasny!:)
    FARGO
    FARGO --- ---
    Sezona v Ceskem raji v plnem proudu 😁…

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jistebnice neco dala, ale chtelo by to este tyden, spousty malych. Potkal jsem tam dalsi 3 clennou skupinku ale je tam tolik listi a jak to odhrnovali, tak je to prohrnuty a nevim co to udela s tema malinkejma. Treba jich tam bude jeste dost, ale zadnou predikci si netroufnu. Loni jsme tam natezili nasobne vic a tezko rict jestli to jeste poroste, nebo uz je to v utlumu.

Behem hloubani nad houbama me napadlo, jestli neni treba, aby to listi trochu slehlo, udelalo takovou tu zaparenou mokrou hnijici vrstvu, ktery bude podhoubi chroupat - takze dotaz, zerou lysny i to tlejici listi?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Tak uz to leze, jak jsem si myslel. Slapy

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ROLEX: ja je cistil rovnou na miste.loni jsem je taky neproplachová a nakonec jsem je po rozlozeni z zasky jen probral a dal rovnou susit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam