• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    lehce off topic:

já jsem letos zahájil houbovou sezónu novou kérkou:)

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    AKI4CE: super, diky!
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    MRKEVREDKEV: ty na drevu urcite ne - podle me asi cepicatka jehlicnanova

z tech utrzenych: ty dve velky - ano, ty dve maly jsou spatne videt - takze tezko rict
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    prosim mistni osazenstvo o konzultaci. tema utrzenejma jsem si na 99% jistej, tema na drevu vubec ne…

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AVINA: kozí pláň
    MR_KEV
    MR_KEV --- ---
    Ahoj, netusite někdo proč někdo vysekal všechen porost v lese Brno-Žebětín kde prosperovaly kouzelný houby? Veškerá tráva, kopřivy, ostružiní na místech co jsem jezdil totálně zničený😔
    AVINA
    AVINA --- ---
    Ahooj, nedokážu posoudit nevhodnost dotazu, tak mě případně nekamenujte pls ))
    Jedeme z Rakouska a rádi bychom cestou zpět zastavili na sběr / mám své místečko u Jihlavy, ale je to strašná zajížďka.
    Byl by někdo ochotný posdílet do zprávy oblast/konkrétní místo nežádám/ kam bychom se mohli vydat kolem Českých Budějovic?
    Díky 🙂
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    jsou to kopinatky?

UNIONJAM
    UNIONJAM --- ---
    Posázaví jede jak jsem to asi nezažil… je toho tu tolik ze nemam uz silu se vohejbat… jedu dom :D
    THONDAS
    THONDAS --- ---
    YAVO: Ahoj pekne universalky..To prvni oranzovy je nejaky gimnophilus?Nebo jen tak proste houba?
    YAVO
    YAVO --- ---
    Miss Universe 2024 ... oblíbené místo bylo v pátek už docela vysbírané, ale přesto se jich ještě pár našlo

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    HONZAK89: dobrý obludy :))
    Vloni jsem taky pár takových našel, jednou večer jsem posvačil čtyři a makaly jako deset normálních
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Kolem Seče, v každé druhé škarpě. Ale tohle jsem našem po cestě na vlak u Chotěboře. Už to nemám kam dávat, ale tyhle zrůd ješte beru.

GARGAS
    GARGAS --- ---
    Včerejší macek.

XARGH
    XARGH --- ---
    Ve Střední Americe používali lidé lysohlávky k léčbě nemocí, objasňuje Jan Borovička - Science Café
    https://www.sciencecafe.cz/rozhovor/ve-stredni-americe-pouzivali-lide-lysohlavky-k-lecbe-nemoci-objasnuje-jan-borovicka/?
    ISHY
    ISHY --- ---
    GARGAS: Nechápu. Podle mě nesmysl. Minimálně 4roky hrubého zácházení a skoro žádná změna...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    tyjo... zespoda mi prijdou divny ale noha gumova...

KURTA1111
    KURTA1111 --- ---
    Zdravim, zitra bychom si chteli s kamarady udelat vylet nekam do hor na kopinate. Moje otazka je jestli by nekdo nebyl ochotny s nami sdilet nejaky spot. Idealne Krkonose/Krusne hory ci Jizerky. Muzu vymenou poskytnout misto na Brdech, diky!
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    THONDAS: bohužel, ale budu vděčnej za report. Za mě tedy dost sucho a chce to ještě vydržet, ale pokud víš kam, tak určitě na čaj najdeš. Good luck
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam