UNIONJAM: ja bych svy mista taky nikomu na net nepsal - na tech proflaklejch je dobre videt, co za dobytek obcas jezdi sbirat - rozorane az do podhoubi, aby si asi nasbirali i jeste uplne nejmensi plodnice, kolem bordel ... jeste kdyz jsem jezdil nad brno, tak jsem krom hub z lesa tahal vzdycky tasku bordelu ... A presne jak pises - staci se trochu podivat do mapy a pak hledat. Tady ve zdarskejch jsem hledal nekolik let, nez jsem nasel dobra mista - nakonec se objevila tak nejak sama, nahodou...
Jinak hlasim, ze ve Zdarskejch je ted sezona v plnem proudu. Uz vylezly na vsech mistech, co tu znam. Obcas hezky zaprsi, rano mlha, ted se ma trochu ochladit, pristi tyden dva budou vydatne...
KRYSTOFF: nalev je fajn, ale trochu mi vadi ta 'gelovita'/'rosolovita' konzistence. AFAIK kysele/citron nekatalyzuje psilocibyn na psilocin, ale na sul (alkaloidy jsou zpravidla zasadite, takze v reakci s kyselinou se vysrazi), ktera je lepe rozpustna ve vode a vice biodostupna, ale nejsem chemik, treba nam to tu nekdo osvetli?