ATOMOUSEK: zpetne se omlouvam za nedoceneni, procet sem to este 2x a neni to jen jako ten tahak - na reality filter se podivam, asi sem to pochopil az ted, kdyz si to zminil s tema IC, co za ulet s tim sledujes... jinak dobrej roman a min. 1 zajimavy a docela citelny pohled
OVERDRIVE: tohle je taky dost zajimave, ale ja vim o linuxu kulove a i kdyz vsechny terminy sem jiz parkrat slysel, tak celkove bych tu terminologii pouzivat takhle nemoh = asi bych podle tebe tudiz taky nebyl hacker (ale kouzlit taky nikdo neumime, zejo):D
ATOMOUSEK: tu zrejme nechapu zcela jadro pudla - EW je treba na ovladani tech rusecek atd. (mozna castecne napovi i specializace u ew X hack.)
-co se tyce tech cisilek, myslim, ze je to ok jak to je - je treba se trosku odporstit od tvych mylnych predstav maximalni Log ci Soft a pripustit si moznost, ze pokud ma neco velky signal (6) a k tomu uber soft eccm (6), tak to proste zrusit vubec nejde, hm?
pripadne se da jinak brat i to tve reseni, nezni to tak nelogicky, ale opominas asi bonusy za fullVR (+2) ci edge (+/-3....)
v tu chvili tebou zminovany a muj prumerny hacker s Log 4/5 a skillem 4 na to ma a kdyz si bude myslet, ze ne, tak se hecne a placne do toho hodu Edge, vsak to je jeho job a kdyz se to musi povest, tak musi, v hrobe sou ti Edge na prd
ad. draty - to je takovej paradox, wireless je min bezpecnej, ale bez nej s draty by si hacker moc neskrt; tudiz je treba tady byt opatrny, jinak se tam hacker muze dloubat v nose a starat se max o sit tymu, na druhou stranu se tim da nastolit run, kde neni treba hacker a bude to proste jen vetsi masakr (jojo ty kamery tam budou furt, vemte si radsi poradny ponozky na skeble;)