BURKHAR:
OVERDRIVE: Kdyz uz to davame dohromady, tak prgani mam v maliku... takze pokud potrebujete odbornika na assembler, PRO je ten pravy...
asi bych to tu mel teda rozepsat, at je jasne, odceho se odpichnout:
Studoval jsem kdesi v anglii (z hlavy nevim, kde, tusim v cambridge) v sedesatych letech. bakalare mam z chemie, pak jsme presel na master degree na prgani, protoze jsem se behem studii seznamil s celkem zajimavou bandickou... s tou jsem taky prozil dobu krachu stareho matrixu... studium se nam celkem protahlo, nakonec jsme to mnozi dali, docela jsme fusovali do hackingu a tak podobne... kazdopadne jsme meli vlastni piratske vysilani, stahovali jsme tajna data a zverejnovali je... kazdy mel nejaky vicemene nenarocny job, aby se mohl venovat piratskemu vysilani a aktivitami s tim spojenymi... ja jsem nakonec sehnal celkem zajimavej job - prgani IC... takze jsem celkem tuhym protivnikem techto pseudointeligentnich bojovniku... po jakemsi trapasu, kdy byly vsichni az na me a na jednoho kolegu pozatykani jsem zdrhl do ameru, kde jsem se potloukal... nasel jsem job, kde potrebovali chemika, tak jsem se prihlasil, nakonec jsem se celkem naucil i operovat s bombama, ktere vyrabim z beznych chemikalii v celkem kratke dobe (neni to moc ucinne, ale...).
Pak jsem se dostal zase do pruseru, diky cemuz jsem se dostal az sem, do SinCity...
jsem celkem tuhy, i kdyz malo zrucny, trpos a krom picovinek, co podporuji mou mozkovou aktivitu mam jeste fakt huste vystuzene telo, pac jsem si vsiml, ze v podsveti clovek sem tam narazi na nejake trapne hovado...
Jsem taky celkem dost zavisly na HotSimu, ale snazim se, aby to moc neovlivnovalo me vztahy s lidmi v realnem svete... i kdyz, kdyz vemu v potaz, jak vypadam... mam trosku popalenej ksicht a celkove - z prominentniho chlapecka z londyna se stal vlivem spatnych kamaradu a tvrde pesti osudu celkem nehezky grazl...