Ja bych hral kazdopadne v Praze, ale i Olomouc je mozny.
Zamasteroval bych.
Kdyby byla moznost Myslechovic, bylo by to asi nejlepsi.
Tedy nejlepe, kdyby dal vedet Sorbak, kdy by se mu chtelo do Olomouce.
Koupil bych vino, vodu do nej dolejem az na miste a muzem hrat.
Pribeh by se odehraval v Sin City, takze doporucuju udelat si postavy na levelu 1 [tedy zakladni trojkove postavy bez pouziti sourcebooku]. Muzou byt na nejake strane vsech tech naznacenych konfliktu [tedy temple district, district vladni, cikani, vory v zakone, toxicka zona nebo chaos magic draci vladkyne]. Kazdopadne at uz postavy budou mit jakykoliv background, musi byt ochotne spolupracovat v tymu s ostatnimi a o vyhodach/nevyhodach, ktere budou cerpat z toho, ze se pridaly k nektere z naznacenych stran, o tech rozhodnu ja, podle me libovule.
Temple district jsou magove verici v JHVH cemuz je podrizena jejich magicka tradice [ve stylu starozakonni magie, v duchu Mojzise a vubec techhle puvodnich magickych kabalisticko-talmu tradic]. Vladni ctvrt ma velikou silu v technologiich.
Chaos strana jsou ruzni mutanti, spise magicky zamereni a magii poskozeni. Toxicka zona jsou metalide deformovani technologiemi, viry, bakteriemi, drogami a svinstvem.
Vory, cigani, turci... jsou klanove kultury ve smyslu silovych gangu na zaklade prislusnosti k mensine.