==== Jinak navrhuju SR diskuzi udrzet v intencich meho Shadowruniho auditu, takze tenhle text dam i tam, a prosim spis odpovez tam, jestli muzes ====
JVMLOK: tady se to spoilovat asi muze: - me pravde pripadlo, ze ti dava prote jsou chytri jak mag s hulkou v prdeli a pritom jakoze nic moc nerikaj. Spis mi pripadlo zajimavy, jak je jeden rozhovor, kdy ti desne tajuplne vyvesti, ze existuje nejaka hrozna nelidska inteligence, ktera ovlivnuje vsechno mozne.
Sice to byla informace, za kerou bych ji nakopal do... nevim, kam se koupou duchove, asi do duchovni prdele, pac jsem se zrovna rozhodoval jestli necham pezet AI a zaroven co udelam s Drackem..., takze NE-LIDSKA inteligence? tyvole dik holka....
Nejhustsi je rozhovor s Lowfirem, kdyz pak jedes v metru, a on ti rika:
- Dik, ze jsi poresil draka jak jsi poresil [zas tak spoilovat nemusime ;] a ted se muzes rozhodnout, bud pujdes do paktu s drakama, nebo proste na dalsi zastavce vystoupis a ni se nestane.
Jsem vcelku nasranej, ze jsem predtim saveoval nekde daleko, kde uz se mi to nechce resit, pac ja [a tady priznavam, ze jsem to delal proti VSEM pravidlum, ktery ctim, kdyz hraju postavu - tedy NIKDY NEUZAVIREJ SMLOUVU S DRAKEM]... proste jsem se rozhod, ze mu reknu ze do toho s nim jdu [byla tam moznost explicitne rict : FUCK JU, ZLUTOOCKO ;]... no, a jakoze dobry, tak jsi se stal clenem draci suity a v titulkach: Flux State prestal po nejake dobe existovat, protoze jej napadla armada jednoho zlutooka a tim zkoncila svoboda Berlina...
Zajimalo by me, jestli, kdyz bych jej poslal do pitche, jestli by titulky byly nejaky jiny. Ale podle me ne, pac se to drzi offiko liniie, kde je receno ze Kroup FluxState zkopal do kulicky, pokud si dobre pamatuju.
Jinak mam prosbu: cet jsi sourcebooky okolo roku komenty?
Zacet jsem se poradne do ctyrek, hlavne kvuli timeline a tak, a je tam vcelku dost odkazu na cast, kterou ja sam neznam a nebudu mit asi cas ji precist... resi se tam, ze priletela komenta, byly nejake zavody kdo se ne ni dostane driv, procez se neco hrzone posralo, zjevily se nove meta-efekty [od ras az po nevim co]... a mimo jine hromada orichalka 4free.
Taky neco, cemu rikaji Deep Lagoon.
Muzes mi to nejak shrnout pls?
Co se presne stalo v tomhle sourcebooku. Znam vsechny hmyzaky, zaznamenal jsem i Deus, ktereho jsem teda ja zahral jinak, ale kupodivu to melo skoro stejne vysledky jako oficialni liniee [cet jsem sbook az po zahrani obdobne linie ;]....ale rok komety a pripadne sprizne booky neznam.
Kuju....
==== Jinak navrhuju SR diskuzi udrzet v intencich meho Shadowruniho auditu, takze tenhle text dam i tam, a prosim spis odpovez tam, jestli muzes ====
JVMLOK:
JVMLOK:
JVMLOK: dik zkusim