• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com

a user-built database of music information. Imagine a site with discographies of all labels, all artists, all cross-referenced. It's getting closer every day.

help.discogs.com - funguje i v případě výpadku Discogsu

Zdejší Dickogsáři:
    Lopik , Kerb, Fall , Marvin23, Smazak, Smazakovo disko, Billy_Styx, Ligi , Jacko, Unclean, VIK, Quassar, Gregor_Pride, Gora32, Mihals, Frohikey, Nyck, Stephan, , Mathew , Sleepy, Raveboy, WTG, Virus31, Pohodavole, Medan, Lion_Don, Chrpa, Soldik, ASyD, Abu, Crome, Nailer

Ty ozkoušený spolehlivý prodejci, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách:

Buzzbox - dle Smažáka levnej s levným poštovným.
    jeden bezchybnej .rychlej a relativne levnej seller na nastenku
    http://www.discogs.com/user/Funky-Monkey
    "iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)"
    vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    rozbalit záhlaví
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    LOPIK: to je slušny,zda se ze toho dědu to jestě furt baví..
    FALL
    FALL --- ---
    LOPIK: on Dr. neni uplna guma jak by se podle vysledku toho nemeckyho nevkusu mohlo vypadat, kdyz tenkrat zacinali s par stovkama lidi tak poustel jeste docela zajimavy americky flaky;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Koukám Dr. Motte (jo ten co šéfuje Love Parade) má překvapivě i celkem vkus...
    http://www.discogs.com/user/DoctorMotte
    FALL
    FALL --- ---
    NAILER: co mas proti darince?! (tadek urcite rozsiruje kolekci na discogsu;)
    NAILER
    NAILER --- ---
    LOPIK: darinka, shit ...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mě to stejně baví:

Morhotronic / artists (M)

Profile: Morhotronic is a Slovak project of Škvrna records. It was produced by Stano Simor. The project featured various performers, sometimes a rapper and a female vocalist, sometimes some popular singers and even children stars. They sung in English and in Slovak

The single Macejko was the best selling dance single of Czech Republic and Slovak Republic in 1993-1994. Move Your Body was the best selling Czech single in Austria.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Aj teďka kouknu na discogs a nové přidaný:

Darina Rolincová - Skús Ma Nájsť / Bez Veľkej Slávy (Supraphon)
    Peter Nagy & Darinka Rolincová - Aprilové Deti / Vzdávam Sa Ti (Opus)
    Karel Gott & Darinka Rolincová - Zvonky Štěstí / Moje Druhé Já (Supraphon)
    Darinka Rolincová - Tanec V Daždi / V Hlavných Úlohách (Supraphon)
    Darinka Rolincová - O Tom Budem Píseň Hrát / Spoločne (Supraphon)
    Darinka Rolincová - Kto Chce / Ak Náhodou (Supraphon)
    Darinka Rolincová - Kapela Snov / Báseň (Supraphon)
    Darinka Rolincová - Čo O Mě Vieš / Máš Smolu (Supraphon)
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak dva pridany, rychlost! :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    AQUABON
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    hele rad bych si pridal na discogs jednu desku do kolekce nicmene proste ji tam nemuzu najit a ten cernej nazev labelu nebo artista proste nerozlustim ja v tom vidim "ROUABON?"
    nevite nekdo ,jinak je to pekna rychta :D

MATHEW
    MATHEW --- ---
    mně taky vzali release asi tak za dva dny:)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    ty ve ted mi vzali releasu 24 hodin +/- po submitu. nechapu. jiny veci mi tam cekaj par mesicu.
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    dneska sem uplne nahodou koukal na tvuj profil a docela sem cumel kolik toho mas... ja budu muset neco prodat, nebo se z toho taky brzo poseru. mam v tom bordel neskutecnej.
    NAILER
    NAILER --- ---
    este ze uz za mesic jedu koupit mega skrin na desky ... uz je nemam kam davat :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak ani nevim jak, ale skromna kolekce se mi prehoupla pres 600, dalsich 10 ceka na submitnuti ... pomooooc
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    jinak teda, tady sem dal dokupy veci co sem posbíral v dobe kdy sem začínal...kdyby měl náhodou někdo o neco extrémní zájem tak je možná možno se domluvit :)))

http://www.discogs.com/user/stembus2
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Docela dobrá věc:

http://www.opera.com/products/mobile/operamini/

Opera mini - html browser pro mobilní telefony.. jde to i na mý plečce Siemens MC60 a při troše trpělivosti je možný discogs rozchodit i na mobilu.. Takže až budete někde hrabat v krabici se starýma White Labelama a obskurníma osmdesátkovýma deskama, vzpomeňte si na to..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    a 2 desky depechaku tak nepovidej zkratka si neprisel :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Sakra a já to s tebou měním za nějaký kraftwerk... :-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ja premejslim ze si budu muset se sbirky odebrat nedobrovolne dve desky od PARSEC pac mi denne chodej tak 3 maily s nabidkama nehoraznejch penez za ne i kdyz mam v profilu napsano ze tyto dve desky nejsou na prodej ani na vymenu
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    kdyz mi budes delat moje dizy, tak tech 40E dam. cekat rok na havaj nevydrzim stejne, ja sem rad ze jen tak tak ted vydrzim pockat 3 hodiny na pivko na letny :))) drobnej ot ja vim, ale venku je to fakt nadherne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam