• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    tak refund hlavne
    DASHA
    DASHA --- ---
    Pls pridat do zahlavi na blacklist "Mitchell_Brothers"
    Objednala jsem si od nich vic jak pred 2ma mesici desku, prodejce se mnou temer nekomunikuje, vzal si za ni penize (Paypal), kdyz jsem mu 14 dni po platbe psala what's up, napsal, ze mi ji prave poslal.. a nic..
    Rekla jsem mu na zacatku min. tydne, at mi prokaze, ze to odeslal, ale zatim neodpovedel..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MURTE: Nejde link, hoď odkaz stejně radši na svůj discogs :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    ok díky:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Digitální ne. Discogs = Juno
    OTZ
    OTZ --- ---
    a jde potom přes discogs prodávat ty tracky?
    OTZ
    OTZ --- ---
    jj už jsem byl informován, díky:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Udělá se sám, když není v databázi (formulář na přidávání je tady - http://www.discogs.com/release/add )
    OTZ
    OTZ --- ---
    prosimvás jak se zakládá profil labelu (XY records) na discogs? teda jako infomrace o něm tam, přidat release to sem našel ale celej label nevim
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    ahoj vespolek .

poslali mi desky z discogs a vratily se nejspis nekde na celnici nebo kde zpět .(na poštu nedošly)

můj dotaz je : WTF ? -) jak je to možný že se to stane - objednával sem hodněkrát a pokaždé v poho. . (dodám ze je to anglie)

díky
    ASYD
    ASYD --- ---
    GOLDSTAR: me jednou prisla deska asi po pul roce (v te dobe uz sem dostal od prodejce refund) - byla odeslana z Anglie a kdyz dorazila tak na ni bylo razitko z

a) Langley v USA !!!!
    +
    b) Kolumbie !!!!!!!

nasmal sem se....a sel prodejci opet poslat penize
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    takže desky dorazili po deseti dnech protože to poslal o týden později než napsal.k tomu mi tam nepřibalil jednu desku což NECHÁPU.
    na maily reaguje s týdenním zpožděním a proto ho nedoporučuji
    www.discogs.com/user/breaksncratesmusic
    Jinak mě to vždy chodilo v pohode a asi nejdéle z kanady kdy to trvalo cca měsíc.
    evropa je v pohodě proto jsem se divil:-)
    každopádně díky
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    me se ted naposledy stalo, ze jsem objednal z chemicalu a po dvou tydnech mi napsali, ze se jim to vratilo zpatky s nejakym polskym napisem typu odstehoval se... :o))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    GOLDSTAR: buď v klidu,mě se už párkrát stalo,že přišly za měsíc nebo za 6 tejdnů (bůhví kde to tam kdo mrsknul do skladu na poště a v tom bordelu si toho pár tejdnů nevšimli).. neboj,co nevidět určitě dorazí..
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    SMAZAK:myslím že je v pohodě nechci plašit.ale s tím clem bych to takhle viděl.vždy mi z anglie došli do 5 dnů a teď je to dnů 14:-(
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Česká pošta teď nestíhá - všichni plašej kvůli tomu clu, tak bych viděl zádrhel tam..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    od jakyho sellera
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    Čekám již 14 dní na desky z Anglie
    Má někdo podobný problém?
    ASYD
    ASYD --- ---
    M4Y4:
    LOPIK: dik... reknu kamosce at desky prebali z originalnich zasilek do jedne 'anonymni' a cenu a obsah at klidne deklaruje (krome toho bude v baliku este hromada obnoseneho obleceni zanedbatelne hodnoty)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    ASYD:
    LOPIK: To co zajímá celníky je obsah (tj. hodnota) zásilky. Ze zákona jsou US prodejci povinni uvádět hodnotu zásilky na dokladu k proclení (většinou samolepka na zásilce) a dle toho se odvíjí počítání cla. Pokud to stihne poslat do dubna, tak se ještě vlezeš do té vyšší tolerance.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam