• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    ASYD
    ASYD --- ---
    DASHA: ne nadarmo ma spousta prodejcu Italii ve 'vyjimkach'
    DASHA
    DASHA --- ---
    Tak mi od nej po otevreni dispute ted prislo tohle:

"no your shipment it's a economy we not have responsability...item it's lost...
    ok for feedback...but no for money..sorry.."

Rekla bych, ze jsou to prachsprosty zlodejicci.. Uz jen to, ze 14 ni po platbe, kdyz jsem mu napsala, co se deje, odpovedel suse jednou vetou, ze to ted poslal. (Italove, jasny, ale stejne..) Pak nikdy neopovidal..a ted odpovedel takhle..
    V zivote se mi tu v Uk nic neztratilo v poste a prijde mi fakt jako dobra "nahodicka", ze s timhle typem vazne komunikace a pak jen "ooops, item it's lost, sorry.."

Tak jsem "escalated the claim"
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    DASHA: Přes PayPal.
    DASHA
    DASHA --- ---
    A ten dispute case mam teda rozjet pres Paypal nebo pres Discogs?
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    PSY8076: Pokud vím, tak správní poplatky PayPalu byly 15 GBP i přesto, že byl člověk v právu. Jestli to už změnili, tak super.
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    DASHA: refund nestoji nic, ale musi ho udelat on .. kdyz otevres dispute case na paypalu, bude muset dokazat ze to poslal, nebo to paypal prosetri a v pripade ze rozhodne ve tvuj prospech to sam refundne.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DASHA: me onehda nestal nic..
    DASHA
    DASHA --- ---
    SMAZAK: stalo me to 14,50e, refund pres paypal pry stoji 15e?
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    tak refund hlavne
    DASHA
    DASHA --- ---
    Pls pridat do zahlavi na blacklist "Mitchell_Brothers"
    Objednala jsem si od nich vic jak pred 2ma mesici desku, prodejce se mnou temer nekomunikuje, vzal si za ni penize (Paypal), kdyz jsem mu 14 dni po platbe psala what's up, napsal, ze mi ji prave poslal.. a nic..
    Rekla jsem mu na zacatku min. tydne, at mi prokaze, ze to odeslal, ale zatim neodpovedel..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MURTE: Nejde link, hoď odkaz stejně radši na svůj discogs :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    ok díky:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Digitální ne. Discogs = Juno
    OTZ
    OTZ --- ---
    a jde potom přes discogs prodávat ty tracky?
    OTZ
    OTZ --- ---
    jj už jsem byl informován, díky:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Udělá se sám, když není v databázi (formulář na přidávání je tady - http://www.discogs.com/release/add )
    OTZ
    OTZ --- ---
    prosimvás jak se zakládá profil labelu (XY records) na discogs? teda jako infomrace o něm tam, přidat release to sem našel ale celej label nevim
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    ahoj vespolek .

poslali mi desky z discogs a vratily se nejspis nekde na celnici nebo kde zpět .(na poštu nedošly)

můj dotaz je : WTF ? -) jak je to možný že se to stane - objednával sem hodněkrát a pokaždé v poho. . (dodám ze je to anglie)

díky
    ASYD
    ASYD --- ---
    GOLDSTAR: me jednou prisla deska asi po pul roce (v te dobe uz sem dostal od prodejce refund) - byla odeslana z Anglie a kdyz dorazila tak na ni bylo razitko z

a) Langley v USA !!!!
    +
    b) Kolumbie !!!!!!!

nasmal sem se....a sel prodejci opet poslat penize
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    takže desky dorazili po deseti dnech protože to poslal o týden později než napsal.k tomu mi tam nepřibalil jednu desku což NECHÁPU.
    na maily reaguje s týdenním zpožděním a proto ho nedoporučuji
    www.discogs.com/user/breaksncratesmusic
    Jinak mě to vždy chodilo v pohode a asi nejdéle z kanady kdy to trvalo cca měsíc.
    evropa je v pohodě proto jsem se divil:-)
    každopádně díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam