• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Tady pán je trochu sběratel

Paul Mawhinney, strážce asfaltu | Endless Illusion
    http://endless-illusion.cz/2012/03/paul-mawhinney-strazce-asfaltu-2/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KAB: gut :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: to nasere..
    ASYD
    ASYD --- ---
    SMAZAK: 94? od tebe uz nic nekoupim
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    SMAZAK: To jsou dobry kreteni.. to asi s feedbackama pockam az se desky doruci.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ja uz na to mrdam, me zas dal nejakej posranej spanel negative feedback za to, ze mu prisla deska, u ktery byl ohnutej roh obalu.. tak mam uz jen 94%, ja tem kokotum dam vzdycky + za to ze poslou relativne rychle prachy a on mi pak da negative..
    KAB
    KAB --- ---
    POHODAVOLE: tak vyhra!! pozadal jsem discogs staff o pomoc, ti mu nasledne suspendovali ucet (btw nebyl jsem prej jedinej kdo si na nej stezoval) a hele!!
    behem par hodin najednou hrozny omluvy bla bla bla a pred chvili mi od nej prisla refundace pres PayPal se zpravou at hlavne PROSIM co nejdriv odvolam svoji discogs stiznost :))

pevny nervy a trpelivost vsem ostatnim..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    1023: Tak to je novinka.. dík
    1023
    1023 --- ---
    Možná pomůže.
    Vyhledání věcí, podle země odesílatele a následné zobrazení všech* selleru odpovídajících danému výběru

Klikněte na menu Buy Music v okně Buy Vinyl Records, CDs and More zvolte hledaný styl nebo formát (případně zvolte rovnou z roletového menu Buy Music populární formát vinyl, CD, MP3) – Vpravo ve sloupci More Filters použijte filter Ships from. Pokud si chcete zobrazit sellery z té dané oblasti odpovídající tomu danému výběru stiskněte poté ještě ve sloupci More Filters možnost Seller, načte to seznam.

* Bohužel funguje to nějak debilně, protože to načte jenom seznam prvních 100. Takže je nutné ty filtry upravovat, tak aby jste se dostali na to co potřebujete.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    LOPIK: Dik, na nejaky ty fora jsem uz koukal ale uplne me nebavilo se prohrabavat tim balastem.. nicmene Flemming pres Discogs evidentne neselli, skoda.. Obcas narazim primo na ruzny labely co tam prodavaj jak svy veci, tak vse co se jim dostane do rukou, to je pro me nejidealnejsi selekce.. jako treba Mannequinmailorder
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Flemming Dalum má na 99% tenhle účet - http://www.discogs.com/user/FD43
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LAYUP: Zkuš prolejzat tamní fóra - pár známějších lidí tyhle účty: http://www.discogs.com/groups/topic/93737

Na italo se bude hodně místních slejzat tady - http://www.discogs.com/groups/813

LAYUP
    LAYUP --- ---
    LOPIK: No prave, to jsem tak nejak zjistil no.. ale me jde v prvni rade o to, ze treba vim, ze David Vunk nebo Flemming Dalum jsou sberatele veci ktery me zajimaj, a je mi jasny, ze tam nejak ty desky i prodavaj, ale nedokazu dohledat jejich prodejni kanal.. ve chvili kdy hledam jejich jmena tak mi to hazi jen jejich artist profil.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LAYUP: Blbě - já se snažím hledat sellery podle země - hledám čechy.. Dělám to buď přes český desky, kterých je tu přece jen víc, nebo přes google ( "ships from: Czech Republic" site:discogs.com ) ale to zas vyplivne půl mega výsledků..

Discogs umí snad vyhledat sellera podle wantlistu (že ti najde toho kdo toho má nejvíc), ale jinak nevím..
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Cau, mozna jste to uz tady rozebirali.. ale da se vyhledavat nejak seller? Zatim jsem na to neprisel, dik
    KAB
    KAB --- ---
    POHODAVOLE: dik za tip, zkusim..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KAB: zkus to refundnout primo pres paypal, onehda jsem objednaval hadry z NL a tam zas tvrdila dhl, ze moje adresa neexistuje, tak jsem dolozil par dukazu a ten samej den mi vatu vratili..
    BAMB00CHA
    BAMB00CHA --- ---
    Zdravim vrele doporucuju Stamina_Records
    Skvely ceny,vyborna domluva,rychly doruceni. Sice bydli kousek od Madagascaru,ale zasilka u me byla do 6ti pracovnich dni.
    KAB
    KAB --- ---
    blacklist "merlinus" z FR
    inkasoval cca 50EUR pres muj PayPal

po nekolika urgencich konecne odeslal, bohuzel zasilka se z CZ vratila zpet do FR (vim to dle fotky co posilal na ktere bylo razitko vracene zasilky a podpis nejaky cesky postacky) - reklamoval jsem to u CZ posty a vyhadal si postovne v CZK zpet..ok..

odeslal podruhe, priplatil jsem si za tracking code a verte neverte vratilo se mu to podruhe, tentokrat se to zdaleka do CZ dle web sledovani nedostalo..upozornuju ze se mi to na moji adrese nikdy nestalo, z moji strany udaje 100% spravny..

a jako tresnicka na dortu ted nekomunikuje vubec, po x hodne klidnych a slusnych mailech s prosbou o refund alespon casti celk.castky, protoze potreti pokouset moje nervy a trpelivost nechci..

pozadal jsem discogs aby kontaktovali primo oni jeho, uvidime..
    DASHA
    DASHA --- ---
    LOPIK: Cech zijici v Italii asi =P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam