• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SMAZAK: Super, díky :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    1-2 desky + obal z kartonu /tusim ze na vaze to ma vzdycky okolo 350g dva vinyly/ me kamkoliv po EU stojej 128 korun,- a to doporucene
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    jak posíláte desky do francie/německa/anglie? Česka pošta chce 450kč, to mi přijde nějak moc..
    ASYD
    ASYD --- ---
    mne to jednou prislo za mesic a pul s razitkem z bogoty a langley ;)

poslano z uk
    1023
    1023 --- ---
    Mám skromný dotaz, jak dlouho (nejdéle) vám šla deska z UK. Já na ní čekám už čtvrtý týden a deska není k nalezení. Když seller hledal na poště desku podle track ID, tak mu to vyplivlo In progress. Tak nevím jestli se s ní mám rozloučit a nebo je možný, že ještě dorazí celá orazítkovaná a s přibaleným banánem.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Diky boze za Discogs.. jinak bych si ted nepoustel tuhle legendarni vec.. pro Cesky veci si clovek musi chodit do ciziny. Ale radost velka..

http://www.discogs.com/Eduard-Parma-Jr-King-Kong-In-Hong-Kong/release/3113412
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PSY8076: Panbůh s náma a všechno špatný pryč!
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    discogs čeština in beta
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LAYUP: Pán to chce už dlouho neuspěšně prodat..
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Tady pán je trochu sběratel

Paul Mawhinney, strážce asfaltu | Endless Illusion
    http://endless-illusion.cz/2012/03/paul-mawhinney-strazce-asfaltu-2/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KAB: gut :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: to nasere..
    ASYD
    ASYD --- ---
    SMAZAK: 94? od tebe uz nic nekoupim
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    SMAZAK: To jsou dobry kreteni.. to asi s feedbackama pockam az se desky doruci.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ja uz na to mrdam, me zas dal nejakej posranej spanel negative feedback za to, ze mu prisla deska, u ktery byl ohnutej roh obalu.. tak mam uz jen 94%, ja tem kokotum dam vzdycky + za to ze poslou relativne rychle prachy a on mi pak da negative..
    KAB
    KAB --- ---
    POHODAVOLE: tak vyhra!! pozadal jsem discogs staff o pomoc, ti mu nasledne suspendovali ucet (btw nebyl jsem prej jedinej kdo si na nej stezoval) a hele!!
    behem par hodin najednou hrozny omluvy bla bla bla a pred chvili mi od nej prisla refundace pres PayPal se zpravou at hlavne PROSIM co nejdriv odvolam svoji discogs stiznost :))

pevny nervy a trpelivost vsem ostatnim..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    1023: Tak to je novinka.. dík
    1023
    1023 --- ---
    Možná pomůže.
    Vyhledání věcí, podle země odesílatele a následné zobrazení všech* selleru odpovídajících danému výběru

Klikněte na menu Buy Music v okně Buy Vinyl Records, CDs and More zvolte hledaný styl nebo formát (případně zvolte rovnou z roletového menu Buy Music populární formát vinyl, CD, MP3) – Vpravo ve sloupci More Filters použijte filter Ships from. Pokud si chcete zobrazit sellery z té dané oblasti odpovídající tomu danému výběru stiskněte poté ještě ve sloupci More Filters možnost Seller, načte to seznam.

* Bohužel funguje to nějak debilně, protože to načte jenom seznam prvních 100. Takže je nutné ty filtry upravovat, tak aby jste se dostali na to co potřebujete.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    LOPIK: Dik, na nejaky ty fora jsem uz koukal ale uplne me nebavilo se prohrabavat tim balastem.. nicmene Flemming pres Discogs evidentne neselli, skoda.. Obcas narazim primo na ruzny labely co tam prodavaj jak svy veci, tak vse co se jim dostane do rukou, to je pro me nejidealnejsi selekce.. jako treba Mannequinmailorder
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam