• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    Díky, akorát se mi to podařilo najít. Pro mě poněkud malé písmo:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    JAJAMIN: Najeď na ten release a tam je napravo v tý tabulce "In Wantlist" i remove from wantlist.
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    Mohu se zeptat kde najdu něco jako "remove from wantlist". desku jsem si pridal do kolekce a nevím jak odebrat z wantlistu
    1023
    1023 --- ---
    JAJAMIN: U každýho obchodníka trochu jinak. Ceny pošty většinou u sebe uvádí. Tak třeba teď z DE mě vyšla pošta na 8 éček z UK vychází tak na 7 liber
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    Zdravim
    Chtěl bych se zeptat na kolik tak vychází poštovný, pokud nekdo posílá desku z např. francie? Je to podobný jako kdybych to posílal od nás (120-150Kč +-)? dík
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: kdyz umazes ceny postovnyho atd a nechas tam jen info, ze jsi do nejakyho data v riti, tak pochybuju, ze si od tebe nekdo neco objedna. Kdyz jo a zanecha negativ, tak ho discogs smaze, kdyz k nemu neni duvod..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    POHODAVOLE: no ja myslim, ze negative ti dat muze, ty se pak muzes jen ohradit a napsat k tomu jeho negative komentar, ze je debil a neumi cist.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: ja kdyz byl na delsi dobu v riti, tak jsem si to napsal do infa, kde mas vyjadreny postovny, pak ti nemuze dat nikdo negativ..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    potrebuju poradit, da se na discogsu nejak docasne disablovat muj shop ? Budu ted mit vsechny desky nejakou dobu mimo muj dosah.. Nemuzu se k ty volbe nejak proklikat, jeste me napadlo, nejak se daj udelat tagy jako podpis sellera kterej se pak ukazuje u kazdy prodavany desky - tam bych eventuelne napsal ze je docasne prodej zastavenej - to ovsem taky nemuzu najit
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SMAZAK: Super, díky :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    1-2 desky + obal z kartonu /tusim ze na vaze to ma vzdycky okolo 350g dva vinyly/ me kamkoliv po EU stojej 128 korun,- a to doporucene
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    jak posíláte desky do francie/německa/anglie? Česka pošta chce 450kč, to mi přijde nějak moc..
    ASYD
    ASYD --- ---
    mne to jednou prislo za mesic a pul s razitkem z bogoty a langley ;)

poslano z uk
    1023
    1023 --- ---
    Mám skromný dotaz, jak dlouho (nejdéle) vám šla deska z UK. Já na ní čekám už čtvrtý týden a deska není k nalezení. Když seller hledal na poště desku podle track ID, tak mu to vyplivlo In progress. Tak nevím jestli se s ní mám rozloučit a nebo je možný, že ještě dorazí celá orazítkovaná a s přibaleným banánem.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Diky boze za Discogs.. jinak bych si ted nepoustel tuhle legendarni vec.. pro Cesky veci si clovek musi chodit do ciziny. Ale radost velka..

http://www.discogs.com/Eduard-Parma-Jr-King-Kong-In-Hong-Kong/release/3113412
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PSY8076: Panbůh s náma a všechno špatný pryč!
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    discogs čeština in beta
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LAYUP: Pán to chce už dlouho neuspěšně prodat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam