• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com

a user-built database of music information. Imagine a site with discographies of all labels, all artists, all cross-referenced. It's getting closer every day.

help.discogs.com - funguje i v případě výpadku Discogsu

Zdejší Dickogsáři:
    Lopik , Kerb, Fall , Marvin23, Smazak, Smazakovo disko, Billy_Styx, Ligi , Jacko, Unclean, VIK, Quassar, Gregor_Pride, Gora32, Mihals, Frohikey, Nyck, Stephan, , Mathew , Sleepy, Raveboy, WTG, Virus31, Pohodavole, Medan, Lion_Don, Chrpa, Soldik, ASyD, Abu, Crome, Nailer

Ty ozkoušený spolehlivý prodejci, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách:

Buzzbox - dle Smažáka levnej s levným poštovným.
    jeden bezchybnej .rychlej a relativne levnej seller na nastenku
    http://www.discogs.com/user/Funky-Monkey
    "iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)"
    vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    rozbalit záhlaví
    DASHA
    DASHA --- ---
    DOGGY: prodejce mi od toho 11. neodpovida, snazim se to od nej zjistit, no...
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    DASHA: za takovyhle postovny bys mela mit tracking, nebo ne ?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DASHA: chtěj číslo zásilky a zjisti, kde je problém..
    DASHA
    DASHA --- ---
    RZN+ 1023: ok..diky za "uklidneni"* (ad postovny njo, no.. byl tam jedinej, kdo mel tenhle vinyl v mint condition..=)
    Kdysi jsem resila dispute na Discogs, (deska z Italie nikdy neprisla, typek jen napsal, ze ji poslal, ale na vyzvu na poslani stvrzenek a dasi komunikaci nereagoval) .. tenkrat to zacali setrit, pak najednou ze "dispute closed" a "bylo vyreseno" .. (bez vyreseni)
    ..tak mam trosku obavu... (a hlavne uz si ji chci zahrat, vid.. =D )
    1023
    1023 --- ---
    DASHA: Jestli to má co dočinění s Českou poštou, tak bych nepanikařil (nebo možná jo). Mě z Prahy Dejvic na Prahu 4 šla deska čtrnáct dní. A to jsem si připlatil nějakou jejich úžasně rychlou službu.
    RZN
    RZN --- ---
    DASHA: já bych ještě pár dni počkal a pak(jestli jsi desku kupovala "ofiko") bych to řešil přes PayPal(nahlásit,že obchod neprobehnul a zadas o vrácení peněz)..jinak poštovne Ti pěkně napalil,já teď platil za LP z Francie 8E
    DASHA
    DASHA --- ---
    Zdravim,
    prosim, poradte*
    objednala jsem desku z Francie (20e deska + 15e postovny - celkem masakr, za ten poplatek mi to donesou snad az na gramec =D )
    22.12. jsem ji objednala, dostala invoice, obratem jsem poslala penize pres Paypal, 31.12. teprv shop zmenil status na payment received a ted den taky dali shipping..

Od ty doby mi nic neprislo, 11.1. jsem mu psala
    Hello,
    I haven't received the record yet, any news from your side, pls?

za par hod. odpoved
    i m sure to have sent it because i never sent to your country before
    thank you it should arrive in the next days

Tak jsem se ho hned zeptala, kdy a jak to poslal a od ty doby bez odpovedi (vcera dopol jsem dotaz zopakovala, stale bez odpovedi)

Jak postupujete v podobnym pripade? Berete teoretickejch 15 dni od "shipping" jako jeste ok dobu?
    prodejce ma zatim 100% rating a muj heart rate uz z toho pomalu taky narusta na 100 bpm =))
    http://www.discogs.com/user/reggaemusic.shop
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    existuje nejaká možnosť ignorovať ponuky od určitých ľudí? rád by som vyfiltroval preč invetár 2 ľudí ktorý síce majú kvantum toho,čo ma zaujíma,ale ceny majú strašne premrštené a tak si rozhodne od nich nikdy nič nekúpim...(vinylvendour a secondhand_lady)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RZN: vyresit to taky lze tak, ze si do podminek napises vetu, ze ses od od pryc a je klid ne? :)
    RZN
    RZN --- ---
    Díky pánové za rady..já posilam v průměru tak 1-2 nosiče týdne,ale teď mám v práci sezónu a nemám čas se ani pořádně vyspat..
    ..já zase pozoruju,jak stoupá zájem o kazety...to by jste nevěřili,jak mi Italové a Řekové trhaji ruce o Master's hammer a Root:0)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    RZN: ja to vyresil tak, ze jsem nezaplatil poplatky za prodej z minuleho mesice a oni me blokli prodej, po roce jsem to zaplatil a vsechny desky najednou byli v mym "storu" viditelny..

nicmene me trosku zarazi, cetnost a frekvence objednavek z myho kramu.. dva tri mesice ani jedna objednavka.. pak z niceho nic behem dvou trech dni prijde 4-5 objednavek.. a dva mesice zase klid... prijde mi to nejaky podezrely
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    U věci co prodáváš by mělo jí u všech vybrat "expire" - tzn. že ti nezmizí, ale neměli by se ukazovat v shopu.. Více zde - http://www.discogs.com/forum/thread/212298
    RZN
    RZN --- ---
    Ahoj,měl bych dotaz,dá se na nějakou dobu"zmrazit"prodej na dscg?teď nebudu mít čas desky posílat a nechce se mi všechno mazat..diky za případne rady.Tom
    808303
    808303 --- ---
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    zdravim
    poradi mi nekdo kde na discogs se prodavaji cele baliky desek?
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LOPIK: já měl na krámě svýho času asi 800 desek, teď mám tak 580 kusů a stopl jsem to, neb mám desky jinde, než teď bydlim, takže bych nestačil expedovat..
    jde to.. jsou z toho slušný peníze pokud máš desky s žánrama, který nejsou až tak populární.. občas jsem koukal za jakou hovadinu ode me lidi kupovali dsky i po 40 eurech za kus..
    do toho dvakrát týdně na poštu, mít spousty zásob kartonu a stříhat a lepit a vyrábět štítky.. :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Prodáváte tu někdo ve větším (tzn. tisíc+ desek k prodeji)? Zajímalo by mě jak to jde, co se od toho dá čekat..
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    tak se omlouvam. jen co jsem to sem napsal tak to mě konečně vypadlo. "Track IDs"
    Discogs - Track IDs
    http://www.discogs.com/group/9
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    zdravim. byl by někdo ochotný a hodil by mi sem link na topic na discogs na identifikaci treků? ja se v tom vyhledávání nějak motám. dík
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    BAMB00CHA: Diky!
    BAMB00CHA
    BAMB00CHA --- ---
    REFALLENONE: Udelit komentar a archivovat objednavku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam