DOGGY: nepotrebuje, 5 ma na predaj, a upozornujem, ze ta deska sa dala kupit v obchodoch cca 1,5 roka az 2
obvykle vsetky desky sa vyskytuju v predaji rok a rok a pol, najrychlejsie vypredanie som videl za pol rok
aj teraz si mozes kupit Morriconeho Thing, OST z Matrix, OST Spawn, do dvoch rokov nebudu dostupne a budu stupat (Spawn asi najmenej, lebo japonska verzia nie je tak stara), zalezi samozrejme aj na pociatocnych nakladoch, US desky maju vysoke ceny a v EU distribucii, pomerne ich narast nie je taky velky, ale je predpokladatelne, ze rast budu
ja sa obvykle o kazdom presse dozviem az po mesiacoch ako vacsina ludi, a nepoznam desku co sa rozpredala za den, mnohe malo nakladne sa i tak rozpredavaju dlho, sice predaj vinylu rastie, ale stale je to maly zlomok vsetkych hudobnych nosicov
a u vacsiny desiek som narast i tak skor netusil, len mi pride drahe drzat taku drahu desku v zbierke a radsej ju predam, mam co pocuvat :)
skor to moze srat niekto kto vinylovy trh a svet nesleduje a potom raz za par rokov sa zobudi, ze nieco chce