ja nevim, ja si myslim ze do piva prichute nepatrej, proto nemam ty belkycky vymyslenosti rad, pamatuju si ze v Pivovarskym dome (pod vyzkumakem v pze) delavali bananovy a kavovy pivo a byl to peknej patok a pak taky kdyz potkam germany a vidim je jak si do piva lejou sprajt, nebo jinou takovou sracku, no to bych uz uplne blil, mam sto chuti je vzdycky servat, jakto ze si dovolej takhle kurvit Cesky pivo, ale ja sem mirnej clovek.
nadruhou stranu znam jednoho (ale urcite neni jedinej) pivovarskyho, kerej rika .........ne to je moc vostry.........no vyzni to tak ze "hlavne kdyz mi za to zaplatej"... takze prodejni artefakt
jinak jsem patriot a nejradsi mam kutnohorskou 12° Dacicky, protoze je to sladsi pivo (dneska uz min nez budvar), horky piva jako plzen bo radeg. mi lezej po tretim pivu v zaludku jak kameni a to ja nemam rad
ale chodim "degustovat" staropramen a neni spatnej, jen me na nem mrzi, ze se prilis zacina blizit "jednopohlavnimu pivu evropskeho razu" ale to delaj ty cekacka, ktery jsou tam zase k dobru v tom, ze ten sklep v dobe, kdy jsem ve staraci delal, byl hodne hustej