Info z První pivní tramwaye:
Zdarec Děti moje !
Tak ye to tak, yak jsem psal minule. Né fše co jsem měl naslíbeno se mi podařilo dostat do Tramu. Zklamal i Martin ze Sv. Norberta se svým Svatováclavským pifkem, ale chápu ho, o případném předprodeji nerozhoduje on a to ye škoda, neb jinak by jsme si jeho sqosty zde
v Tramwayi víc užili…
Ale zase co se podařilo fakt sqěle, ye Slezan z Leskovce. Já ani nevěděl, že něco takového existuje (on tedy, na mojí omluvu, ten pivovárek bude slavit roční výročí až letos v listopadu - více o Slezanu a nejen o něm, se dozvíte od Hadžiho na www.svetpiva.cz v článku Noc a den slezských pivovarů s úžasnými komentáři čtenářů …) a ejhle už mám qasnicovou 13° - 5,0% ve skládku. Narážet ho budu teď v sobotu, neb Láďa - Slezana zařizovatel - dříf nemůže. Ale zase vy to víte s předstihem, že.
Jo a s předstihem vám ještě napráším dvě zprávy: jednu smutnou a jednu lepčejší. Kterou chcete číst dríf ? No dobrá děti, začnu tou smutnou ať se vám pak po té veselejší rozzáří očekáváním očička. Smutná je, že asi s pravděpodobností hraničící s jistotou končí pivovar Podkováň. Oni tedy všichni zúčastnění hovoří o rekonstrukci, ale znáte to… No maximálně budeme příjemně přeqapeni, že !
No a teď vidím, yak jste napnuté a až se přestanete strkat a pošťuchovat a woobec se zklidníte, tak vám, děti moje, řeknu tu lepčí zprávu a sice, že se kamarádovi Petrovi podařilo dva soudky podkovářské dvandy zachránit a dopravit do Tramu. No a slavnostní dopíjení (alias pohřeb Podkováně) se bude konat u nás 22.10. letos. Ti pozůstalí z vás, kteří přijdou ve smutečním budou mít první dvě pifka gratis.
Tak to jsou zatím nejžhavější aktuality.
V současné době je na štvrté pípě Svijanská Kněžna a to je pitelná paní .
Jsem s pozdravem:
Českému pifku zdar !
Jirka Bejček Stehlíček, První Pivní Tramway - Hospoda roku 2006