_KROKOUSH_BLG_: jo, v hypernově jedou svijany dost.. já byl teď minulej vejkend v hypernově a samozřejmě Máz byl vyprodanej.. tak jsem šel za chlápkem aby se podival dozadu jestli se tam někde neválí nějaká basa.. pohoda.. byla tam. vzal jsem si půlku..
Nevíte kde v praze točej svijany (kromě tý rokytky-pro mě z ruky)? já teda vim u nás v Modřanech o jedný hospodě kde je točej.. ještě jsem tam nebyl, ale zejtra tam jdu na 100% :-)
PRASOPES: jo, gambáč je fakt fádní pivo.. teď jsem nějak viděl reklamu na to a jako fakt jako přehnaný na to, jaká to je kvalita pitiva..
kámoš právě vychvaluje gambáče.. mu řikám, že staropramen je teda o hodně lepší než gambo.. no nenechá si to vysvětlit.. (dobře no, mám náklonnost ke staráči, protože jsem v Radotíne pracoval na brigádě v tom překladišti :-)
JANDOUR: v pivní galerii jsem byl jednou.. a dost mě to nakrklo.. na škole jsem v Krkonoších 4 roky pil krákoru.. v praze je to jediný místo kde se dá sehnat.. za kuželku chtělí 22 korun !!! .. to sem musej z Trauče nosit snad pěšky v baťohu nebo jako nevim..
jinak v praze jedinej Budvar z tanku je u Botanický zahrady.. s klukama se tam chystáme už asi půl roku a furt nic :/