• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    FESTER
    FESTER --- ---
    KINGFISHER: cesky pivo je dobry.. bez diskuse... :)

    ale znam LEPSI emericky piva :)pokud clovek zahodi to primitivni ze v CR se dela fucknejlepsi cosi kdesi.. (selfish) tak ti pivo bude chutnat vsude :) jinej kraj jinej mrav jina chut..

    zapomen na : we CZECH ARE best :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    FESTER: je to možný.. vypil jsem už dost druhů a jako názor mám furt stejnej (a myslim, že správnej): dobrý pivo je pouze Český pivo..
    FESTER
    FESTER --- ---
    KINGFISHER: nebud tak desne zafixovany na cesky piva... ve svete se delaj lepsi piva nez v CR jenom je najit...:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ... a Čech si kdekoliv v zahraničí to svoje pivko prostě vždycky najde !!!! :-)

    WILLIEM
    WILLIEM --- ---
    Moje návštěva v Londýně potvrdila dávno známou věc, že ČESKÁ piva jsou ČESKÁ piva.. nicméně když jsem si dal práci s tím a ochutnal "místní" čepovaná pivka z nichž většina byla německých či australských anebo já nevím jakých tak zaujalo mne toto pivko :



    Ačkoliv je to pivo podávané nechlazené celkem mi zachutnalo.. přivezl jsem dom nějakou kuželku, ale ještě neochutnal. Pivo je to silnější jeho chuť mi připomíná některá kvasnicová piva tady u nás..
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    KINGFISHER: Život je otázka priorit :-) Jen škoda, že je to nejspíš kachna, tak jako většina podobných zpráv na tomto obskurním serveru, zdatném to nástupci časopisu Hrom :-)
    ENPE
    ENPE --- ---
    KINGFISHER: Pán má můj obdiv :)
    SHONA
    SHONA --- ---
    pivní průvodce....co způsobuje kombinace piva a..?

    PRASOPES
    PRASOPES --- ---
    No já mám dost :-D
    BATAILLE
    BATAILLE --- ---
    Pivovar u Bansethů doporučuju, opravdu příjemný posezení, teď čerstvě otevřeli zahrádku. Jejich Bašta 12°, 13° a 15° opravdu stojí za ochutnání. Někdy během čtrnácti dnů by se tam mělo objevit pšeničný pivo, navíc občas dělají i nakuřovaný a medový. A kuchyně je tam taky výborná. No a je to jen tři zastávky od kácovskýho Klokočníka...
    KACIR
    KACIR --- ---
    Není to špatnej nápad :-) Mě teď teda víc láká dosud neprozkoumaný pivovar U Banshetů nebo samospádem točené pivo z dřevěného sudu U Bulovky, ale nebráním se ničemu :-)
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    KACIR: No jo, jenže on je jednak Matuška Pan Sládek, jednak Norberta točí v té stupňovitosti, v jaké ho uvaří, a že vaří pořádný malvaz :-) By way, co takhle někdy zajít posedět ?
    KACIR
    KACIR --- ---
    Milkove, problém podle mého názoru není až tak v CK tanku, protože i v něm se dá vařit dobrý pivo, například Sv.Norbert ze Strahova. Fakt je, že mě tam ten tank dost překvapil :-)
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    SAMMAEL: V podstatě další moč boha krkání :) V tanku sice perfektně vyladíš požadovanou (bez)stupňovitost a sycení, ale k pití to není. Tedy, přesněji řečeno, pít to jde, teče to, ale chuť nečekej. Alkohol vytáhneš, céóčko doplníš, ale extraktiva můžeš nastavit jen zvětšením přídavku koncentrátu, a ten je drahý :-)
    KACIR
    KACIR --- ---
    SAMMAEL: Píárko na jedničku, o tom žádná :-)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    KACIR: No když jsem četl ty kecy o složitém vývoji té správně chuti, a jak to testovali na lidech... ale jo, Dilbert má pravdu, od kdy je marketing trestny :-))
    KACIR
    KACIR --- ---
    SAMMAEL: Čekal jsi víc? Jako odpověď na popularitu G10 je to právě akorát - to se má pít po litrech, ne aby ses po třech kouskách odkulil... :-)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Tak jsem konečně ochutnal Pardála. Nic moc. Je to sice příjemně hořké, ale to je asi jediná chuť, kterou to má. Voda. Takže po hutném obědě je to asi lepší, než třeba 12°Plzeň, která je jako druhý oběd, ale jinak je to k ničemu.
    KACIR
    KACIR --- ---
    HERRICH: Prostě ti nechutná pšenice, ale jinak ten Schofferhoffer není špatnej, ale Primátorskej Weizen, nebo Edelweiss jsou podle mě o fous lepší...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam