• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    HERRICH: ten se tady taky dá sehnat.. maj tady porůznu kuželky Staráče a Budvaru a taky ty pivka ve dvou hospodách točej.. jinak v jednom krámku je taky k dostání Plzeň ..
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    KINGFISHER: jo, jo taky sem byl ve vidni na budvaru ;
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER: s klidem ti poslu DOBRY emericky pivo ne mass reklamni shit shitwaiser

    jediny co mas udelat jest : dej vedet kam
    FESTER
    FESTER --- ---
    KINGFISHER: cesky pivo je dobry.. bez diskuse... :)

    ale znam LEPSI emericky piva :)pokud clovek zahodi to primitivni ze v CR se dela fucknejlepsi cosi kdesi.. (selfish) tak ti pivo bude chutnat vsude :) jinej kraj jinej mrav jina chut..

    zapomen na : we CZECH ARE best :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    FESTER: je to možný.. vypil jsem už dost druhů a jako názor mám furt stejnej (a myslim, že správnej): dobrý pivo je pouze Český pivo..
    FESTER
    FESTER --- ---
    KINGFISHER: nebud tak desne zafixovany na cesky piva... ve svete se delaj lepsi piva nez v CR jenom je najit...:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ... a Čech si kdekoliv v zahraničí to svoje pivko prostě vždycky najde !!!! :-)

    WILLIEM
    WILLIEM --- ---
    Moje návštěva v Londýně potvrdila dávno známou věc, že ČESKÁ piva jsou ČESKÁ piva.. nicméně když jsem si dal práci s tím a ochutnal "místní" čepovaná pivka z nichž většina byla německých či australských anebo já nevím jakých tak zaujalo mne toto pivko :



    Ačkoliv je to pivo podávané nechlazené celkem mi zachutnalo.. přivezl jsem dom nějakou kuželku, ale ještě neochutnal. Pivo je to silnější jeho chuť mi připomíná některá kvasnicová piva tady u nás..
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    KINGFISHER: Život je otázka priorit :-) Jen škoda, že je to nejspíš kachna, tak jako většina podobných zpráv na tomto obskurním serveru, zdatném to nástupci časopisu Hrom :-)
    ENPE
    ENPE --- ---
    KINGFISHER: Pán má můj obdiv :)
    SHONA
    SHONA --- ---
    pivní průvodce....co způsobuje kombinace piva a..?

    PRASOPES
    PRASOPES --- ---
    No já mám dost :-D
    BATAILLE
    BATAILLE --- ---
    Pivovar u Bansethů doporučuju, opravdu příjemný posezení, teď čerstvě otevřeli zahrádku. Jejich Bašta 12°, 13° a 15° opravdu stojí za ochutnání. Někdy během čtrnácti dnů by se tam mělo objevit pšeničný pivo, navíc občas dělají i nakuřovaný a medový. A kuchyně je tam taky výborná. No a je to jen tři zastávky od kácovskýho Klokočníka...
    KACIR
    KACIR --- ---
    Není to špatnej nápad :-) Mě teď teda víc láká dosud neprozkoumaný pivovar U Banshetů nebo samospádem točené pivo z dřevěného sudu U Bulovky, ale nebráním se ničemu :-)
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    KACIR: No jo, jenže on je jednak Matuška Pan Sládek, jednak Norberta točí v té stupňovitosti, v jaké ho uvaří, a že vaří pořádný malvaz :-) By way, co takhle někdy zajít posedět ?
    KACIR
    KACIR --- ---
    Milkove, problém podle mého názoru není až tak v CK tanku, protože i v něm se dá vařit dobrý pivo, například Sv.Norbert ze Strahova. Fakt je, že mě tam ten tank dost překvapil :-)
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    SAMMAEL: V podstatě další moč boha krkání :) V tanku sice perfektně vyladíš požadovanou (bez)stupňovitost a sycení, ale k pití to není. Tedy, přesněji řečeno, pít to jde, teče to, ale chuť nečekej. Alkohol vytáhneš, céóčko doplníš, ale extraktiva můžeš nastavit jen zvětšením přídavku koncentrátu, a ten je drahý :-)
    KACIR
    KACIR --- ---
    SAMMAEL: Píárko na jedničku, o tom žádná :-)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    KACIR: No když jsem četl ty kecy o složitém vývoji té správně chuti, a jak to testovali na lidech... ale jo, Dilbert má pravdu, od kdy je marketing trestny :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam