ABRAHAM: Jeste na to musim trosku zareagovat. Jednak se v clanku hned na zacatku pise o tmavem specialu, coz bych nejspis nenapsal. O stoutu se pise az v poslednim odstavci.
Trosku me ale vykolejily komentare pod clankem. Precetl jsem jich par, ale vicekrat to asi delat nebudu. Nejvic me dostal ten klaun co napsal ze Primator je skutecnej hnuj. A ty povidacky ze PU je proste nejlepsi. Radim ho mezi kvalitni piva, ale rozhodne ne mezi nejlepsi.
Co me ale dost zarazi, jak je dost lidi uplne mimo ze Svijan. Nepochybne je to dobre pivo (viz prispevky nize), ale prijde mi divne, jak se najednou mnozi ovecky co z nej delaji napoj bohu. Pritom o klesajici kvalite Svijan za vlady LIFu bylo napsano uz take mnoho. Prijde to jen me, nebo i vam? Hodnekrat se setkavam s timto nazorem, pritom ti lidi na Svijany presli z piv jako G, PU, Radegast apod. I na jednom festivalu me prekvapilo, ze stanek u Svijan je naplnen lidmi, zatimco stanky Primatora, Krakonose a Vyskova byly prazdne (a nejen ty). To pivo mam rad, piju ho, nehanim. Jen se pozastavuju nad tim, kolik lidi najednou pise o Svijanech.