• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    DEMONOFANARCHY: dobre podniky web nepotrebuji..
    tak aspon kratkou zminku http://www.sporilov.info/view.php?nazevclanku=&cisloclanku=2005081101
    MXL
    MXL --- ---
    ...no ja byl od posledniho srazu U Suvinku nekolikrat, pokazdy dobry vyber...je to tam dost v pohode, hlasuju tedy za opetovnou navstevu...
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    DEMONOFANARCHY: to uz muzeme rovnou do tramvaje ;)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Návštěvu Šůvinky jsem propásl, takže bych se taky příští týden přidal :-)
    FREEDOOOM
    FREEDOOOM --- ---
    KACIR: klido tenhle tejden, klido ten dalsi, v hospodach se tu zatim taky nevyznam. tak by mi to bodlo :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    HERRICH: Ještě by za zmínku stála Chýše a princ Miroslav, Šůvinka se osvědčila, tram mám taky rád, takže to bude těžká volba :-) Ale zatím nevím, jak na tom budu s časem...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Ja budu v praze tento vikend.. mam v planu projit par hospudek.. takze me ceka takovej PPP, pivni prazskej pochod :)
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    KACIR: az pristi, dal bych klido treba tramvaj, nebo opet suvinku, tam se mi libilo ;)
    KACIR
    KACIR --- ---
    FREEDOOOM: Záminka pro klubové kolektivní pívo? Ale tenhle tejden to za sebe teda moc nevidím....
    FREEDOOOM
    FREEDOOOM --- ---
    Pojdte nekdo na pivo :)) sem se přestěhovala do Prahy a není s kym to pivo pít :((
    KACIR
    KACIR --- ---
    Pozor, chystá se bitva u Lipan, pardon o Lipan - Bejček de Tramway veze do Prahy dva sudy z tohoto skvělého pivovaru...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KACIR: chci jet uz v patek rano, takze bych to mohl stihnout. Zkusim tam zavolat a uvidim :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    ABRAHAM: Hm, tak přes víkend asi budou mít u Bernarda zavřeno... :-(
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KACIR: no, popravde ani ne :) jedu na vikend do Prahy, chcu si obejit par zajimavych pivnich mist. A kdyz uz tam budu, chci dovezt i neco domu. Cesky Brod by byl uz hodne z ruky.
    Zkusim kazdopadne tu Billu, o ktere jsem psal a pripadne i ten Bernard. Prip. pak jeste Chodov, kdyz budu odjizdet.
    KACIR
    KACIR --- ---
    ABRAHAM: Ještě k Normě - nespolehnlivé, nárazové, před dvěma týdny v té naší měli jen nymburskou osmičku, po jejich skvělé třináctce tam už visela jen cedule a jinak tam měli jen koncerny...

Do Českýho Brodu se ti nechce?
    KACIR
    KACIR --- ---
    ABRAHAM: Byl jsem tam už po převzetí JIPem. Je to sklad distribuce Bernardu, chlapík rozváží pivo po hospodách, ale jako doplněk tam maj lahvový z malejch a středních pivovarů za rozumný ceny. Kupoval jsem tam třeba černohorskou nefiltrovanou desítku, pak nějakej Vyškov, Louny, Platan, ale měli toho víc a sortiment měnili. nevím, jak jsou na tom dneska, už se tam asi dva měsíce chystám, ale nakonec to stejně řeším obchodama, který mám po ruce - Billou s Primátorem a Albertem s Klášterem...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    centrum chodov me asi pred dvema mesici mile prekvapilo, je to po dalnici z brna po ceste
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KACIR: Byl jsi tam nekdy v minulosti? Mas poneti co tam tak zhruba maji k dostani? Dival jsem se na nabidku JIPu, ktery to prevzal, ale nevidim nic, kvuli cemu bych tam jel.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Bernardexpres Na Jarově 2 - ale napřed si tam zavolej, jestli jeste fungujou - www.bernardexpres.cz
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Potreboval bych tipy na obchodnaky, kde se v Praze da nakoupit jakekoli dobre lahvove pivo - bud nejake pivni specialky (belgicke aj.) nebo i produkce ceskych pivovaru, ktere nejsou moc k sehnani na Morave.
    Na Railsove blogu jsem nasel tip na Billu na ulici V celnici. Napadaji vas dalsi? Co treba ta Norma - jsou to skutecne jen narazovky nebo tam skutecne lze neco dobreho poridit?
    Rad bych se vyhnul Pivnimu klubu ci Galerii, ktera povazuju za predrazena (dle referenci).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam