• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Nu a kdy teda pujdem na pivo?
    Co zitra?:-))))) Pivni raj....
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    MXL: kdyz bydlet v Praze, tak na Zizkove :D
    ANDY_WARHOL: Bulovka mela urcite co nabidnout, takze se tam chci jeste nekdy stavit a ochutnat toho vic. I kdyz na PI jsem uz taky cetl negativni reakce z posledni doby.
    ANDY_WARHOL & KACIR & DEMONOFANARCHY: s tema Bansethama jsem to pochopil tak, ze primo u Bansethu maj PU, na cemz si zakladaj i kvuli tomu Haskovi a svoji produkci toci jen vedle na Baste (nazvano jako sousedsky pivovar), ne? Nicmene pivko jsem mel dobre, ani problem s CO nebyl, ale ten krygl byl fakt odpornej.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ty mlady holky sou divny, to je pravda
    KACIR
    KACIR --- ---
    Bulovka se občas taky obsluhou moc nevytáhne, ale proti Novoměstskýmu je to fakt jiná liga, ale když jsem byl v Novoměstským naposled, tak jsme byli spokojeni i s obsluhou - ale bylo to v půl jedenáctý dopoledne. U Banshetů čepovali v jedný části jejich ňaminy a v tý vetší maj tradičně Prazdroj, teď instalujou novou technologii, tak kdoví, jaký škatulata tam probíhaj.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja doporucuji se urcite zdrzet priste na bulovce a zkusit jejich polotmavy lezak, ten byl vytecny, weis u nich neni moc povedeny
    a u bansethu je to divne, nejvic nechapu, ze nemuzou v ty hospode cepovat to jejich pivo, nikdo mi tam nebyl schopnej rict nejakej rozumnej duvod, takze sme museli sedet na zahradce u toho pivovaru misto v hospode, coz je skoda
    MXL
    MXL --- ---
    ABRAHAM: ...jsem rad, ze jsme z toho tady na Zizkove vysli tak dobre :) Priste doporucuju taky treba cernohorskou hospudku Kralovstvi v Kubelikove ulici...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    DEMONOFANARCHY: no, ale i na anglicky mluvici osoby nebyli uplne nejvrelejsi a na ty rusaky taky moc ne.. holt se neni cemu divit.. kdyz deset lidi vyzenou, tak dalsich deset lidi se tam nahrne.. nebudou mit holt problem s navstevnosti
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Tak jsem vas prijel zkontrolovat o vikendu do Phy a musim uznat, ze vam mame co zavidet. Pivne proste parada.

    Patek:
    U Suvinky - navzdory vsem negativnim reakcim, co jsem v minulosti cetl, jsem byl zde celkem spokojen. I kdyz bych vytkl snad to, ze clovek opravdu nevi co si objednava. Cedule uvnitr opravdu nepodaji opravdove informace, a cisnice nebyla o moc schopnejsi - objednal jsem si Excelenta, v domeni ze svetlou 11°, ale pristala mi na stole polotmava 13° (mozna jsem se mel asi zeptat predem). Nasledne s Konradem 14°taky spokojen, ackoli obsluha se opet musela ujistit zda ho maji (na tabuli psan byl) :) Obe piva, ale vyborna. Prostory taky dobre - takova idealni mala hospudka.
    U Slovanské lípy a Pivovarský dvůr - piva i obsluha paradni (Koutske 12 nefiltr, Dvorni 10), hlavne ta chynska desina
    U Bulovky - vlezu do uplne prazdne knajpy, na kazdem stole reserve :) dal jsem Pražský Hefe-Weißier 12°, bohuzel jsem musel kvaltovat a nemel jsem moc moznost ho vychutnat ci zkusit i neco jineho. Sem se jeste hodlam nekdy vratit.
    Bohemia Classic Bar - solidni bohemackej pajzlik, ale destika nadprumerna!

    Sobota:
    Novoměstský pivovar - pivo dobre, ale hodne neprijemna obsluha (nejen na me ale i na okoli). Prichozi hejno rusaku mi veli co nejrychleji dopit a zmizet.
    Pražský most U Valšů - tady jsem byl hodne spokojen
    U Bansethů - byl jsem v domneni ze piju medove 11° (coz mi nabizeli), ale na netu maji psano ze delaji medovou 12°. Takze vlastne nevim co jsem pil. Pivo bylo hodne povedene, ale sklo s nechutne zaschlou spinou za rafkem me totalne zklamalo.
    Zly casy - hospudka prijemna, vyber piv tocenych i lahvovych je paradni, ceny take celkem ok. V hospode nas ale bylo celkem 5 a pul a presto jsme museli na kazde pivo dlouho cekat.

    Nedele:
    U Medvidku - Ochutnal jsem ten 14° special, moc mi zachutnalo. Prostory cele hospody jsou prijemne, vcetne oddeleneho "pivovaru" a pivo-kseftu. Slecna co mi prinesla pivo se ale mohla vic usmivat.
    Jedová chýše - zasel jsem schvalne kvuli Prazskemu bahnu. Ve finale nevim, zda se jedna jen o jinak pojmenovany Skalak 11° nebo neco skutecne unikatniho.

    Tot me putovani po pivni Praze. Chtel jsem se s vami podelit o zazitky.
    MXL
    MXL --- ---
    DEMONOFANARCHY: ...ten kdo si tam toho Starouse za 40 woci dal je imho blazen, ale bylo tam par vynikajicich pochoutek jako treba Moravske sklepni,v te dobe uplna novinka Primator 11 nebo Demon a penez jsem nelitoval...
    KACIR
    KACIR --- ---
    DEMONOFANARCHY: Tam jsem nebyl, ale vím, že tam byly na čepu i pivka, za který bych to klidně dal...
    KACIR
    KACIR --- ---
    DEMONOFANARCHY: Zatím nevím, až zjistím, podělím se. Na předchozích akcích byly ceny poměrně rozumný, doufám, že se přístup nezmění :-)
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    DEMONOFANARCHY: Cider toci v baru Kotva (aspon doufam, ze se tak jmenuje - zvenku ma nakreslenou kotvu :-) ) v Borivojce na Zizkove - mezi krizovatkama ulic Vita Nejedleho a Cajkovskeho. Bohuzel bar budi takovej dojem, ze na to zase nemam kulky ja, takze nevyzkouseno
    KACIR
    KACIR --- ---
    KACIR
    KACIR --- ---
    INTEGER: Luxus! :-)
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    KACIR
    KACIR --- ---
    MOUNTBATTEN: No to mě jebne - kdýž jsme se tam nastěhovali, lákal k Čertici vývěsní štít Klášter. Chvíli potom ho přestali točit a v okolí nic pivně dobrého k nenalezení. Odstěhujem se - a oni tam slibujou tohle, tsss... Aspoň že tu v okolí mám Chýši jen deset minut autobusem...

    Navrhuju Mountku v testování podpořit :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Kdyz premyslite kam jit do hospody - muzete mi jit delat doprovod testnout hospodu u nadrazi Liben.
    Jako Kaciri bacha, esli si pamatujes vedle Certice takovou hospodu,co o vikendu byvala zavrena a pres vsedni den snad jen do osmi,takova "vyvarovna pro delniky" iMO.
    Pochybuju,ze to uvnitr nejak vyrazne upravili,ale najednou na skle zaclo byt psano SOBOTA DISCO, OTEVRENO NONSTOP.
    Uz to mi zacalo pripadat bizardne zajimave.
    Pote pribyl vyvesni stit na poiva JEZEK a RYCHTAR.
    A vcera rano sem si vsimla totalne bnovyho vyvesniho stitu volajici PIVNI RAJ. pojdte ochutnat specialy z malych pivovaru.

    Tak sem zvedava teda:-))
    (esli to bude nonstopka, budou tam mit "piwni ňaminy" a mam to par metru od baraku...to bude muj konec:-)))))) )
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam