ABRAHAM: no ja tam nejdu, protoze nemam cas a byl jsem na to uz na Smichove (odkud jsou i ti "lektori")... ve zkratce - spielboy (nebo jak se to jmenuje) - jak ho cistit, udrzovat, jak myt sklenice
mit tam tabletu a ne jar), jak cepovat se spravnou penou(na 2x), jak poznat dobre nacepovane pivo v umyte sklenici (krouzkuje), jak cepovat stellu (nechat kousek odtect bokem, tocit z vysky, nechat pretect, ukrojit), jak poznat pivo, ktere bylo cepovane na "dele necinneho" kohoutu (pena smrdi), jak se tomu vyhnout (oplachovat kohout), o promyvani trubek atd. zda se mi to vsechno jako obecne znama fakta (resp. osobne tomu ani vic do hloubky nerozumim).. jen u toho proteklo hafo piva do kanalu (hlavne te stelly :D) a na baru byla v ramci "trenujeme cepovani piva" spousta odstavenych plnych kryglu, ktere nikdo nepil...
no a samozrejme info o pivu, jeho vareni atd.. dotazy a odpovedi.
btw. ten uvedeny typek (lektor) je pry totalni nadsenec.. ja byl u jineho. mozna pujdu aspon mrknout no, ale na cely "kurz" fakt mit cas nebudu.
toz prijed osobne ;)