• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    lulz! Pivni povoden!
    London Beer Flood - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/London_Beer_Flood
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Pánové nekecejte a zajeďte si čuchnout :))
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    RAGNAROK: spilka imho docela voní.
    jenže kde dneska zavane spilka, že? Ve Starobrnu asi nee ;)
    KACIR
    KACIR --- ---
    Mezi cílovku Zlatopramene nepatřím, i když mi ještě v době vzniku tý reklamy "o stupeň lepší" docela chutnal. Na zahnání žízně se hodí i dnes, je pořád ještě o kus lepší než smíchovský patoky...
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    RAGNAROK: Fakt ale, neni to špatný pivo. Desítka/jedenáctka nebo co to točej na Flédě je třeba dost vodová, ale nemá žádnou pachuť ani vocas a nesnaží se skrejt nedostatek chuti za přehnaný sycení jako Gambáč třeba, to mi přijde fér a beru jako velkou výhodu že jsem schopnej ho pít i od jedenácti do pěti na párty, kde prohopsám tenisky, těžší piva by muj žaludek asi nezvlád. A co jsem ho pil v jinejch hospodách tak to bylo celkem obyč (nevodový, asi dvanáctka) pivo, nic zajímavýho, ale ani nic co by mě urazilo, na rozdíl od géček a staráčů. Ale je jasný že cíleně vyhledávám jiný věci, protože ty možnosti tu jsou:).
    A fakt to voní hezky :D
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    VOZKA:
    Ze zrovna starobrno! Seriously? Hlavne ale nejde hodnotit pivo podle jedny hospody v jednom case nebo podle jedny sarze lahvace. Ja co muzu rict, ze jsem tak za 3 roky vypil 1 lahvace tydne breznaka a 1 lahvace za 14 dni zlatopremanu, ze to na zacatku byly za ty penize dobry piva. Ted jsou to uplne vobycejny piva na zapiti nedelniho vobeda.

    Kdyz nekdo bydli u pivovaru tak je to jasny, ze tam bude pivo asi lepsi nez o 100 km dal a vune ze spilky zas tak prijemna neni.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    RUSALKA: Tak tim že jako první (?) začal prodávat ve velkým ty litr a půl flašky se imho spíš zakotvil u lidí, kterejm na kvalitě nezáleží (marketingově skvělej tah v tu dobu samozřejmě). Imho by možná byla cesta dělat to jako Staropramen - trošku zaexperimentovat a začít kromě obyčejnýho piva prodávat pár ne moc odvážnejch speciálů. Já osobně Granát, Lemon i ten nejnovější (pšeničnej?) kořeněnej nefiltr považuju za pitelný piva, který sice samozřejmě s konkurencí z mikropivovarů neobstojej (kromě Lemonu, pro kterej konkurence skoro neexistuje), ale ani nemusej, protože je Staropramen protlačí do supermarketů na polici mezi obyč piva, kde celkem zazáří.

    Jinak na Zlatopramen mám názor takovej, že se mu vyhejbám co to jde, stejně jako tomu Staropramenu. Z lahvový jedenáctky se mi jednou beze srandy poněkud zvednul žaludek a šel jsem si vyplachovat ústa, točený mi přišlo úplně jiný, ale stejně jsem rád že jsem se přestěhoval ze severních Čech do Šalingradu, kde místo Staráčů, Zlaťáků a Gambáčů skoro všude točej jakž takž pitelný Starobahno.

    Offtopic: Jestli jsem se ještě nechlubil, fakt si užívám bydlení pár ulic od pivovaru Starobrno, protože ta vůně co se sem z něj teď v zimě při správném počasí line je BOŽSKÁ. Většinou hlavně slad, když je vhodná konstelace, tak slad s chmelem, a obojí je naprosto úžasné.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    RUSALKA: Kdysi začínali "o stupeň lepší" a teď "nikdo neví, co se za bohatství ukrývá uvnitř".
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    UNDERDOWN: .) Hlavně se dost svezli na Staropramenu..
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    RUSALKA: Slogan: Todlenc pívo vlastně nejni vůbec žádný pívo, je to pro naše konzůménty, který se chtěj véčer noumálně zahřát...!
    Když si s tim dáš troshitku víc práce, tak to přece nemůže dopadnout špatně.

    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Taky mám ráda zajímavý piva, nemyslete si, že jsem nějakej konzument výhradně Zlatopramenu. Mám de facto vymyslet cílovku, od které bych se mohla odrazit v dalších krocích práce.

    X_RATED_IDIOT: Souhlasím .) Máme se pokusit nějak 'zakotvit a vytvořit Zlatopramenu nějakou identitu' ...což bude asi těžší, ale se zadáním neudělám nic ,)
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    jako ja nepiju jenom nejaky mrnavy pivovary samozrejme ze piju i normalni piva ale treba zlatak breznak kruso atd. mi fakt nechutnaj chutna mi treba starobrno (sorry), radegast, nekdy i staropramen... a v rakousku se z tech velkejch da pit skoro vsechno (myslim ze je to tim ze to varej silnejsi. ty cesky desitky jsou vetsinou strasny
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    njn jestli dostali za úkol ve škole udělat něco pro lepší méno zlatopramenu, je to ztráta času, měli místo studentů oslovit spíš sládka :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KRYSTOFF: ja myslim, ze chtela zpetnou vazbu na Zlatopramen, tak ji dostala. I to, ze Zlatopramen lidi, co se zajimaj o piva nezajimaj je informace.
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    ja mam nejradeji pivo ktery ma zajimavou chut je necim jedinecny rad zkousim novy druhy a neznamy znacky a k pivum typu zlatopramen fakt nemam co rict protoze me nezajimaj. myslim ze v tomhle klubu se toho o zlatopramenu moc nedozvis protoze lidi tady maj spis moje tendence. lidi co pijou zlatouse se myslim o pivo moc nezajimaj a do tohodle klubu nechodej, podobne jako ja se treba nezajimam o to ktery vino je dobry a ktery neni, je mi to jedno jaky mi nalejou, a do klubu o vine nechodim.. jestli se zajimas i o jiny piva muzu toho sepsat i vic...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    RUSALKA: zlatopramen = heineken, v každém druhu balení je něco jiného (dle informace z výroby), ale pokaždý, pokud nejni zrovna hnusný, tak je to nezajmavý europivo
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Hoj pivním spolupříznivcům .)
    Do školy dělám nějaký projekt a potřebovala bych k němu pár vašich postřehů.
    Který pivo máte nejraději, a jak ho vnímáte/často pijete/čím vás zaujalo (soutěže, promo akce, události). A vaše postřehy k pivu Zlatopramen. Taky jestli vám chutná/nechutná/neutrální postoj. Cokoliv.


    Pokud máte minutku, do pošty pls .) Díky moc a pivu zdar!
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    jo tak skvelejch piv z malejch pivovaru tu maj az kam. ale ty ceny! bezne 200-300 Kc za 0,5L. treba tohle mam moc rad: http://www.ratebeer.com/beer/aegir-sumbel-porter/74840/

    jinak bezna piva ze supermarketu jsou hodne slaba. neuveritelna diskrepance mezi temi lepsimy a obycejnymi pivy.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    je to prostě mnichov, málo hořký, chuťově nevýrazný. Norsko závidim :)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: je to tak hrozny? vzpominam, ze jsem neco podobnyho pil na sumave a ze chutnalo moc. jinak vymena by byla tezka, jsem ted dlouhodobe v norsku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam