UNDERDOWN: "říz, plnost".. to jsou imho zrovna ty blbé subjektivní pojmy, které v těch formulářích nemám moc rád.
cizí vůně/chuť.. slovní popis "pachuť", "cosi smrdělo"... hmm, tohle je fajn, ale v praxi je třeba být konkrétnější...
správný pivní degustátor by měl poznat alespoň tyhle nejčastější cizí příměsi (které při výrobě piva mohou nějakým způsobem vzniknout) a to i ve velice nízkých intenzitách...
Flavours:
Acetaldehyde
Acetic
Almond
Butyric
Caprylic
Catty
Chlorophenol
Diacetyl
DMS
Earthy
Ethyl Hexanoate
Geraniol
H2S
Hop Oil
Isoamyl Acetate
Isovaleric
Lightstruck
Metallic
Musty
Onion
Papery
Phenolic(clove)
Smoky
Sour
Spicy
Vanilla
(celkem by mě zajímalo, jak to mají vinaři) :)