• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

    PIVO: Kudy teče, tudy léčí...


    Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...


    Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

    rozbalit záhlaví
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    KACIR
    KACIR --- ---
    BORDIGA: Nemusí být. Do Ruska se snaží dostat řada českejch pivovarů...
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    když už jsme u ruska - tohle je nějaký fake na ruský spotřebitele? http://www.zateckygus.cz/about/
    HRKY
    HRKY --- ---
    tak nefiltráčka v Moskvě bych taky koštnul...

    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    podkováň má pěkný nový sudy


    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a stihli:


    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    škoda pátek je už pozdě, ale mám objednanýho poutníka a podkováň, snad to v liblicích stihnou
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    děcka..v pátek jedeme do Žamberka pro sudy...kdybyste někdo chtěl něco z tamtaď...tak pošta...
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    z klubu Indie v Indii:

    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo tak to už na flašce nepíšou, jenom hop, gerstenmalz a hopfenextrakt
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tedy u nas se pouziva take granulat ale nekdy vytazek, ktery uz nema s chmelem moc spolecneho
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: tak zalezi co je tim hopfenextraktem mineno, jestli pouze granulovanej chmel, tak je to ok, jestli to je ta sracka, co se pouziva u nas, tak to je nahovno.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: no na mě je to prostě moc sladký, já sem spíš na hodně hořký a ejly, etiketu jsem četl, německy neumim, ale na rozdíl od běžnejch ležáků je tam zmíněnej akorát hopfenextrakt, čili už to vlastně podle toho zákona nejni uplně košer asi, ale cukr tam nikde psanej neni
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: no to asi ne :)
    ja si na nejaky suvenyry nepotrpim :)
    tobe vadi, ze je to proste sladky nebo ze to neni pilsner typ ? vzhledem k tomu, ze by v tom nemel byt pridavany zadny cukr ani nic co jinyho by to pivo osladilo (etiketu sem necet, ale je to bavorkskej vyrobek, takze to beru automaticky), je ta sladkost prirozena a to nevadi. je to hutny pivo, neni to na popijeni, jenze ja si dam treba jedno pivo vecer po praci, jen na chut, na to se to hodi skvele.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: bych ti čtyry flašky věnoval, ale koukám, že asi nejseš poblíž :) a na chatě sem ve sbírce našel i poměrně hodně starej podtácek salvátor
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    VOZKA: Nemáš zač, pokud seš z Prahy je to vcelku jednoduchý, pokud ne, tak používej Pivní info.cz, při vší úctě se tady žádný novinky nebo snad moudra nedozvíš.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ted toho salvika maj u nas v krame ve sleve, doprodavaj asi zasoby, sestipak za necely 3 eura, to je krasna cena, musim si koupit do zasoby, ale neunes sem vic nez jeden kartonek
    me to pivo chutna, je to jako moucnik po veceri :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: me to naopak chutna (tedy mluvime o tom salvatorovi doufam)
    vcera sem to porovnaval s tim zminenym demonem, vypada to podobne, ale salvator je pravda o poznani sladsi, ale ja sem na sladky, takze naprosto v klidu.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    UNDERDOWN: Jo, takhle to zní jak vyjádření samozvaného pivního odborníka, samozřejmě jsem tam chtěl napsat "z toho co jsem měl čest ochutnat" :). Děkuju za tipy!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    VOZKA: Asi neznáš Žambereckýho Kance (vaří ho už 2-3 roky a je to povedená záležitost) nebo Slanýho Antoše (od loňska).
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Tak Jubiler Mild Stout mě dost potěšil, první pitelný český pokus o stout. Samozřejmě to má k irskému Guinessu nebo Beamishi pořád celkem daleko, ale blíží se to a není to hubolep jako Primátor nebo naprosto nepitelný Kocour (ale třeba to byla špatná dávka). Jen těch 30 Kč za třetinku mi pořád nějak nechce jít přes peněženku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam