• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: tak nevim s těma limoškama, ale standardně tam maj v plechu nejvíc piva s označením especial který maj většinou 5,4%, když jsem chtěl něco slabšího, musel sem hledat a našel sem tak 4,6 :) na mahou sem nějak nenarazil
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    NOIK: pardon....to jsem tě podcenil...Mahou je jediný pivo, které mě fakt rozesmálo
    NOIK
    NOIK --- ---
    GULDUR: to jsem měl taky vole:) ..a je pravda že to bylo asi nejslabší co jsem tam ochutnal

    ..jinak já ty limonády v tomhle prostředí docela chápu - asi bych v tom vedru na nějaký silný plný piva taky neměl moc chuť - ale je fakt, že hořký by to bejt mohlo
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT:
    NOIK: amatéři :-D...měli jste koštnout Mahou...to je teprve síla, kam se hrabe všemocný Gambrinus :-D
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Ujujuj...kovice právě teď!

    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo je to těžký, nemaj toho zas až tak málo, kdybych toho koupil povícero na košt, musel bych to pít teplý, na hotelu sem neměl ledničku. Já většinou testuju jen v oblasti cca světlý ležák. Jinak pokud si dáte pívo v hospodě, dostanete pokud velký tak obvykle pintu a v rozmezí 3-4 €. pokud se vypravíte okouknout http://en.wikipedia.org/wiki/Aig%C3%BCestortes_i_Estany_de_Sant_Maurici_National_Park , doporučuju kemp sol i neu v Espotu. Je to dobrej výchozí bod a hlavně jim protejká l´escrita, která výborně chladí pivo :)
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: byl jsme tam teď byl taky a mě to naopak docela překvapilo protože jsem to čekal horší - neměl jsem sice žádnou bombu, dokonce jsem zkusil nějaký jakože exkluzivní drahý pivo, ale takovej moritz nebo zelená double melted plechovka nevim už jak se to jmenuje mi přišly dobrý
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no a jinak jsem úspěšně přežil dovolenou ve španělsku a je třeba říct, že pivo jim nejde. zkusil jsem estrellu damm, skol, san miguel, cruzcampo pilsen, něco s nějakou sovou (ale ne el buho) a všechno chutnalo cca mnichovsky, málo hořký, pražený lískáče. Co musim vyzdvihnout je Artesana v barce, vařej jen iberian pale ale, brown ale, double ale a stout a jindy maj asi i nějaký jiný speciály. Pale bylo výborný (trochu jako sumeček), brown bylo vzhledem uplně stejný ale míň chuti, double bylo sladký jak cumel. Jinak je tam ještě k použití cerveseria d´or, ale tam měli jen prazdroj a master a nějaký jedno nebo dvě německý, spíš jako bufet, moc to nechválej http://www.grupnolla.com/do-r/cerveseria-dor-s77.html a pak asi http://www.lacerveteca.com/cervezas.html bohužel měli až od šesti, tak jsem jen viděl vevnitř hromadu píp, ale nedostal jsem se tam
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SAMMAEL: tam ho už snad nemaj ne? ten pingl co furt pindal jakej je to hnus pěnivej už před víc jak rokem řikal, že už s tim skončili a co vim z netu, tak tam snad maj únětice
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    HATEMAN: jojo, bavil jsem se s majitelem, a plánuje udělat z toho pivotéku. Prý už to mělo být, ale vybouch mu člověk, co se o to má starat, takže zatim jen tento týden uvolnil dva regály. Ale do budoucna chce nahoře v tom dřevěnym patře vyčlenit místo jen na pivo.
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    HATEMAN: včera jsem zas navštívil a solidně rozšířili nabídku.. mimo jiné chotěboř, poutník, kácov a podobný dobroty, hurá!
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    To už je lepší jít do Starosuchdolské na Jeníka :-)
    ENPE
    ENPE --- ---
    BLEVAJZZ: Ze sklípku si občas nechávám vozit večeři a kromě steaků je to teda dost bída...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    RAGNAROK: docela dobrý je to v dole v suchodli.. to je kousek když to vezmeš kolem trojanova mlýna http://goo.gl/maps/xiBQ
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    UNDERDOWN:
    CH_IN_A:
    v uneticich ne, ale na trase roztoky−psi domov je potkavam celkem casto. jednou jsem je i videl davat dejchat cyklystovi.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Fýzli sem ještě nepotkal a to se tam 1-2 měsíčně zastavim. Jídlo si nedávam, jenom hermelín apod.
    Pak je tam ještě kavárna/koláčovna směrem do Tichýho údolí a když rekonstruovali pivovrah, tak tam měli Ú12 a W-Maizla.
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    RAGNAROK: to jako ze davaj dychat (benga)?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    UNDERDOWN:
    Taky jsem byl nedavno v uneticich. Skvele pivo uz se tesim znovu :) snad dojedu zpatky v poradku – kolem reky chytaj cyklisty benga.

    Da se nekde v okli pivovaru slusne najist? Gulas za 90 a kachna za 135 primo v pivovaru celkem jde ale to jsou jen 2 jidla, me by to i stacilo. Rekl bych ze je to v okli s jidlem dost zofaly. Predrazeny a nedobry.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Srát na levný lachoutáře a zoufalý příspěvky o hovně! Zajeďte si (na kole) do Únětic a poznáte co je KURVA hořký pivo. :-)
    Sem huš votravnej, ale mě to fakt chutná (i když loňskej model červen-září se asi opakovat nebude). Dneska 2 c(_) v pivovrahu a další večer v Nota bene..

    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    GULDUR: to se na nyxu rozmohlo. davaj se minusy na xicht. když někdo někoho nemá rad, tak ho minusuje ať napíše co napíše.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam