• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dle kamaráda je lepší železná ruda než kvilda v tom kraji, ale to ozkusim až v pondělí :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HYPNOGEN: krále šumavy znám ještě od toho, kdo jim to vařil předtím (krumlov? strakonice?) Vratimov ochutnám asi zejtra, přiveze mi ho kolega. S eurominipivem se asi shodnem, ale pořád je to lepší než střední a velký europivo. S těma ležákama se už toho moc dělat nedá, víc možností maj tak ALE nebo wajsy. Pokud bys chtěl jiný než euromini, zkus kutílka, ten je jinej, protože skoro nejni hořkej (a to zase nejni pro mě) :))
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: btw. o kus dál jsem prubnul Šumavský pivovar ve Vimperku (jejich Král Šumavy 13°) a imho o kus lepší :)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    stejně tak např. nový minipivovar "na klíč" ve Vratimově (Vrabčák (tuším 11°)) :(

HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: já byl v Kvildě minulý týden, prubnul jsem dvanácterák a imho shit... klasické minipivo.. už má chuť začít tomu říkat eurominipivo :/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    btw navštívil jsem pekárnu a přilehlej pivovárek kvilda, desaterák super, dvanácterák taky, galapetr nic moc a na ochucenej weiss sem si netrouf, jinak tam maj ve středu a v sobotu super držkovku a dobrý rohlíky :))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo já je měl třeba zrovna předevčírem, dobrý sou furt, ale u sadu to bylo fakt něco jinýho, nebo to nějak nezvládli opečovat
    OXID
    OXID --- ---
    Na únětice chodim do Vzorkovny v bartolomějský a jsou v pořádku °-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já včera teda navštívil ten sad a někdo kurva neumí, tak podivný únětice jsem dlouho neměl a nemyslim, že by to bylo pivem, piju je minimálně jednou tejdně. Buď nás obložili, nebo nevim, to pivo bylo sladký a nedobrý
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    od pocatku tydne navsteva ukrainy a lvovsky bily lev - skvele psenicne pivo!
    kuci na ukraine kurva umej
    KEJML
    KEJML --- ---
    ADMIX: Ou, tak to mne velmi mrzí
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Dneska jsem byl v Marks and Spencer v Paladiu a maj tam skorozadarmo ten bodlákovej scottish ale, z 89 zlevnili na 22, na půlitr víc než dobrá cena. Asi to můžou prodávat jen do konce srpna, ale trvanlivost to přitom má do konce září. Tak jsem hned tři čapnul.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    06.12.2011 - Pro neúměrné navýšení nájmu hospoda před pár týdny ukončila svoji činnost a nový nájemce z ní buduje jakousi hernu či co...

:(
    KEJML
    KEJML --- ---
    ADMIX: Baronka v Zelený :) Mívaj tam dobrý piva, ale dlouho jsem tam nebyl
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kamoska mi zminila nejakou hospodu ve sklepe, kde si clovek objednava starym telefonem, kterej je na kazdym stole ... prej je to nekde z dejvicky smerem na suchdol, je tu nejakej znalec prazskejch hospod? :D
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Čo bolo to bolo, terazky som Úněticom, Kútom bodaj i Pútnikom!
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Jó, když jsem bydlel v Šalingradě na koleji, to měli naproti v bille jinej výběr, celkem pravidelně (i když ne furt) mívali i Kvasary od Černý hory.
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    GULDUR: jo no nepočítám ty packy, myslel jsem čistý lahváče. většinou se mi nechce tahat šest nebo osm kusů, ale asi to budu muset udělat .)
    NOIK
    NOIK --- ---
    no to záleží na manažerovi prodejny co tam objedná
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    MATHEW: zajimavý, nedávno jsem ta viděl Káčkovej výběr a svijáky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam