• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: jsem ani nevedel, ze delaji 11ku. je nejak vyrazne lepsi nez jejich jina piva? ja parkrat koupil u charvata kvasnicovou 12ku v 1L petce a byla moc dobra. jejich obycejna desitka me tolik nebrala.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    BRUKEV: vidíš a v novém čísle "odborného" pivního časopisu Pivo, Bier + Ale ho dopoučují jako jednu z adventních pochoutek. :)
    Jako já si ho jednou koupil a řikal sem si, že teda nic moc, a podobně i ted asi po půl roce, kdy to přines otec s kauflandu. ale zase jako naprostý zlo mi to nepřijde, ale je fakt, že sem to nepil ani zdaleka za střízliva (a asi bych si ho znovu sám nekoupil).

Jinak mi teď docela chutil 16° Admirál z Parníku, tmavé, hořké, silné, dobré.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak ten supr čtyřiadvacítkový Primátor je totální zlo.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    v bille maj kolekci kácova, bohužel ve složení desítka, dvanáctka a černý. teoreticky podle krabice existuje i varianta s jedenáctkou. no holt si říznu deko černym, k obědu víc než dobrý, když je ve spíži prd a pivotéka daleko
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    thx!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kounice fKulovym blesku (od středy, pokud už se nevypili) anebo přímo tam (u Č.Brodu).
    Negr byl většinou na Kosteleckym vykulení.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UNDERDOWN:
    X_RATED_IDIOT: tema kounicema myslite tu jejich 12ku? kde je k mani?

a ten prerovsky negr?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já musim po středě dát za pravdu UNDER s těma kounicema, takhle bych si představoval pivo z mnichova, sou tam cejtit ty voříšky (nebo já nevim co) jako v těch mnichovskejch, ale chuť je tisíckrát plnější a je to i o dost víc hořký a jinak rampušák (je tak dobrej, že se dá pít z petky i v kostelci) a ze speciálů asi sumeček a k nedělnímu obědu z láhve Vyškov březňák
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    me moc chutnala (jo vlastne sorry, to jsem pil jen staceny) kacov 12ka kvasnicova. maji 1L lahev u charvata v dejvicich. jinak samozrejme poutnik a kout z 12tek, 11 klaster a policka (!), a special: export pilsen z brevnovskeho pivovaru. cerny a ipy tolik nepiju.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Pro mě v točené podobě je na vrcholu v podstatě cokoli z Chýně, ta piva se dají fakt skoro kousat. Mám popravdě trochu zmatek v tom, co všechno vařej, ale vim, že mi hodně chutnala nějaká polotmavá žitná třináctka nebo čtrnáctka, nebo že bych si ji pletl s Mlynářským ležákem? A taky vídeňskej ležák, ale i ejly nemaj vůbec zlý.
    S Easy Rider nejde než souhlasit, fakt asi nejvýraznější APA, ty americký chmely z něj přímo tryskaj, rozhodně lepší než California od Matušky.
    Jinak mi točenej přišel skvělej Karel od Nomádu, v lahvi zas tolik ne, ale v točený podobě fakt zabiják, ty český chmely dokážou nadělat paseku.
    Od Matušky mě nedávno hodně překvapila Černá raketa, kterou jsem doposud neměl - napřed v lahvi, pak i na čepu.

A jinak musím říct, že mě ted docela zklamal Winterbock od Matušky, měl jsem včera třetinku, a špatný to teda určitě nebylo, ale od Matušky bych nějak čekal víc. Zato adventní speciál z Chýně, to byla jiná pohádka.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    UNDERDOWN: v podstatě bych souhlasil, weiss jsem v čr ještě neměl tak dobrý jako v Reichu, de mi zase nejely pilsny.
    Bavory neznám, Mělník jsem taky neměl.

jinak mimo tebou jmenované: Valášek APA, Kvasslav IPA, Vyškovský Generál 14, Ratíškovice 12, Kocour samozřejmě (asi cokoli), + Krakonoš kvasničák ;)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    A jinak, když bude ten konec roku, co Vám chutnalo za TOČENÝ piva (dešťofky vynecháme)
    11' - Mělnické Vtelno
    12' - nové Kounice u Č.Brodu (Poutník, Kout, Únětice)
    tmavý a 1/2tm. - Negr "žitnej" z Přerova je furt boží
    IPA, APA atd. - Nomád Easy Rider
    speciál "nad 12" - Matuška (asi fakt cokoliv)
    weiss - tak to asi bude z Bavor
    Rád bych poděkoval Třebonicím, Chýni, Nota bene a alkonautovi X_Radleru_Idiotovi.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Ounětice sou stejný jak vloni. Vlastně nejsou, protože překopali varnu a zvětšili výstav. Záleží jak to podsládci pořešili. Ta loňská "předváděčka Vánoční 13" fKulovym byla legrační. Jak podsládek nepoznal svoje pivo. :-) A furt nechápal dotazy na kvalitu a chuť světlý 12'. Holt tenkrát nestíhali a šulili to.
    Žitnej 1/2tm. speciál z léta byl zajímavější.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    X_RATED_IDIOT: čertovský je takovej průměr, ale únětice mi přijdou dobrý. teda ne že by to byl nějakej zázrak ve světle jejich normální produkce, ale zatim asi nejlepší z těch speciálů letošních, co jsem chutnal. Vánoční Rebel mi přijde jako takovej podvod, není to polotmavý, ale řezaný a ty chutě se divně tlučou. Jo a vlastně jsem měl ještě speciál od Harracha a ten byl dobrej, příjemně plnej.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    čertovské moc dobrý nejni a vánoční speciál z únětic taky žádnej těžkej zázrak...
    NOIK
    NOIK --- ---
    Pivovary navařily vánoční speciály. Je libo čertovské či skořicové pivo? - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/pivovary-vari-specialy-na-vanoce-d4a-/hradec-zpravy.aspx?c=A121211_1865378_hradec-zpravy_kvi
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    GULDUR: jo, kuře taky moc nemusim, to by asi nevadilo :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Praha je pro mě daleko, jsem 30 km od slovenských hranic :)

Ted mě ale napadá, že jezdím do Zlína a tam je v jednom nákupním centru stánek s pivníma specialitama, poptám se někdy tam.

Zatím asi teda zůstanu u Primátora.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    BRUKEF: Žambereckej stout (Kanec) nebo jestli seš z Pr... tak Kulovej blesk nebo Zlý časy (to sou hospody a když před to dáš www a za to cz, tak poznáš zač je toho loket).
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    X_RATED_IDIOT: je hrozně lihový, ale otec to teď koupil a v sobotu kolem jedný sme ho otevřeli, že se tim dorazíme a docela se to dalo. Ale už bylo několikátý v pořadí...
    A musim říct, že ten primátorskej stout mi nepřijde špatnej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam