• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    VOJTA01: K Brewery..holding vlastnící několik větších českých pivovarů...
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Sorry za blbej dotaz, ale co je KGB?
    ENPE
    ENPE --- ---
    X_RATED_IDIOT: Pokud tam nebudou mít koutský, tak ať dou do prdele.
    KEJML
    KEJML --- ---
    ENPE: Několikrát jsem tam měl jen nakládanej hermelín, ale zato byl vždy výtečnej.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo sem šel tudle okolo a na vejloze psali, že bude devět píp, ovšem jestli to bude jako v kosoštverci a u vodoucha, tak to bude slabý, hospody který se prsej, že maj N píp a na N-1 pípách je KGB by si to měli zase škrtnout
    KACIR
    KACIR --- ---
    _UDO_: Že by Mirek konečně dostal rozum a zaplatil dobrej personál? No sláva :-)
    _UDO_
    _UDO_ --- ---

ENPE: jidlo sem si nedaval, ja tam chodim na pivo, ale to co nosej z kuchyne vypada hezky. Na hotovku pres obed bych tam ale nesel.

INTEGER: nevim presne, ale zhruba pred 2 rokama to bylo peklo, 2 zmateny trosky tam pobihaly a piva ses nedockal(zkousel sem to vickrat). Ted sem zasel nahodou tak pred 2 mesicema, a uz chodim casteji :)
    HRKY
    HRKY --- ---
    já tam byl naposledy v půlce října viz.:
    [ HRKY @ pifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk) ]

pivko super, jídlo co si kdo dal taky super, obsluha OK....ale je tam furt napytel odvětrávání, takže člověk je tam po pár hodinách uzenej jak kdyby v tý hospodě seděl celej tejden :-/
    ENPE
    ENPE --- ---
    _UDO_: A co jídlo, dá se to? Já po poslední návštěvě (cca dva roky nazpět) a tejdnu s brutálním průjmem nějak nemám odvahu tam zajít.
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    _UDO_: kdy bylo to nedavno?
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    jinak jestli neznate, tak ja chodim sem :) http://uprincemiroslava.eu/ co se vymenila nedavno obsluha tak je to tam fajn. Pivo dobry :)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    HRKY: maj ho na té vodičkové v bille, já si na něj brousím zuby už týden ale nechce se mi to tahat .)
    HRKY
    HRKY --- ---
    MATHEW: maj všade ;) ale lepší byl skoro ten adventní kartáč neví někdo zda maj ještě někde v prodeji?
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    v bille na vodickove ted krasna koupe, krabice sesti kusu pivovaru kacov, po dvou kusech desitka, dvanactka a tmavy special.
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Chodí ještě někdo do Zubatýho psa? My sme tam včera šli z Časů, který byly totálně natřískaný a v půl 11 večer tam kromě tří úkáček na baru nebyl vůbec nikdo. Jinak výběr piv dobrej, ale přišlo mi, že to tam trochu skomírá.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    LITTLEWONDER: to mam jeste bliz. zkusim se tam podivat.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Mimochodem, BeerBorec se projevil i jako bonzblok - na základě BeerBorce si (prej) došlápl finančák na minipivovar Zhůřák, kterej vařil jen jako domovarník a v podstatě nelegálně prodával...
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    NOIK: aktualizace na BB provádějí v podstatě samotní uživatelé. některé akt. musí schválit admini.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jinak petky i točený maj v kostelci v pivováru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam