• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    HRKY
    HRKY --- ---
    včera sem byl po delší době u prince miroslava což probíhalo následovně:

    2x Únětice 10
    1x Chýně žitná 12
    1x Kocour AAA
    na závěrv 2x Krakonoš 10
    a ještě poslední Únětice na cestu

    paráda ;)
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    LORDT: A taky ho točívali někde v okolí Palmovky...
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    RURYRY: v Žacléři za 16,- :)
    (člověk se pomalu díval do kalendáře, co je za rok ;))
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    RURYRY: Jo a 12° Krakonoš stojí 25,--!
    KACIR
    KACIR --- ---
    Admira v Praze - Kobylisích , patřící ke Zlejm časům - příjemnej podnik, zatím poměrně neobjevenej a tudíž volnej, dneska Kácov 10° a Ježek 11° - a čtyři lednice plný lahvovejch ňamin z celýho světa (i z Čech) - holt pobočka Hansova Pivkupectví... S klidným svědomím doporučuju...
    TSOH
    TSOH --- ---

    Pivovar Miletín
    http://pivovar.miletin.cz/index.php
    -----
    zahrádku s místním pivkem stojí za to navštívit... když cesta kolem..
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    prave ted Kacovsky Hubertus na Stare Hospode v Nespekach (kousek od cercan). 12° za dvacku a toci i Ferdu ;-)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Tsoh - my jsme byli v rámci dovci , malinky rodinny pivovarek - vyborny piva. mlady, ale evidentne velice sikovny sladek, který te tam klidne provede...Piva se jmenujou dle clenů rodiny, adolf je jezevcik :)
    privezli jsme si domu zitny a Ipu - fakt moc dobry. kvasnicak mi prisel teda trochu kysely...pritelovi chutnal ale moc!
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    LORDT: Krakonoše teď mají /nevím jestli ne dočasně/ v Jirečkově ulici na Letné v baru V mokré čtvrti hned /první hospoda od tunelu vpravo/ vedle vyhlášeného pivního klubu 300.
    TSOH
    TSOH --- ---

    Pivovar Neumann
    http://www.pivovar-neumann.cz/
    Mělnické Vtelno, Chorušická 93
    byl někdo ?
    LORDT
    LORDT --- ---
    Na Hradcansky v ulici Muchova se vcera otevrela Krkonosska hospudka, kde tocej Krakonose. Na toho sem v Praze snad zatim nenarazil.
    JND
    JND --- ---
    První sklenici Paroháče natočí v pivnici na Luční boudě v srpnu - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...802301_hradec-zpravy_kvi
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    Ahoj,
    hledam zebricky pivovaru, muzete pomoct? Hodi se mi tam udaje - nazev, jmeno majitele, jestli to vlastni jen cesi, nebo nekdo dalsi, kolik loni vyrobili. Kdyz tam bude i rozdeleni podle druhu piva, tak to bude skvele.. :)
    Diky za tipy!
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    UMBERTO: po pravde sem koutsky ochutnal mimo lipu jednou v kavarne na sumave a jednou uz nevim kde, a ani jednou mi nejelo jak u lipy :)


    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    HAUSNUMERO: Přesně, když to talčíš vzduchem, musíš to vytočit do 2-3 dnů. Problém je v tom, že vzduch se rychle mísí s pivem a to pak zvětrá. Do hospody občas přišel někdo, kdo si to nechal natočit pěkně z vejšky, trvalo to sice třeba 10-15 minut, ale myslím, že šlo o to, aby vyprchal ten biogon. Jinak biogon je dobrej, je to směs plynů vyvinutá snad speciálně pro pivovarnictví.
    Minulý týden jsem byl U Vodoucha, náhodou měli i koutskou 12, takže jsem při výběru vůbec neváhal a je pravda, že mi ze začátku moc nejela, vůbec jsem tu chuť nemohl poznat. Tlačený to bylo vzduchem, takže čert ví, je to alchymie.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    CHOROBA: u toho vzduchu je nejdulezitejsi abys to co nejdriv vytocil a nekazilo se ti to v sudu.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    tlaceny vzduchem je to normalni. paklize teda nemas stolet starej kompresor u dalnice.


    UMBERTO: a tobe dik za dva prokaleny roky :D
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UMBERTO: diky za pekny prispevek. naprosto chapu, ze to musi byt vycerpavajici, ja sam bych do toho nikdy nesel. a novy majitel se zda byt dobry, i kdyz vedle si X_RATED_IDIOT stezoval, ze jak vodouch, tak cernok.pivovar uz neni, co to byvalo, tak snad to nepujde dolu jako svijany. a penzion dal funguje? vypada sympaticky.

    jinak s tim biogonem jsi me prekvapil. myslel jsem, ze biogon je to nejlepsi, dokonce jsem to tu celkem i resil pred svou svatbou (na ktere se samozrejme pil kout). tak jsem zvedav jake to bude tlacene vzduchem.

    a at se dari!
    KACIR
    KACIR --- ---
    JND: U jednoho vlezu do Prokopáku byl na podzim stánek s Rychtářem nebo něčím jiným pitelným, ale to bylo asi z tý druhý strany...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam