• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Kunc má normálně hospodu... byl jsem tam na oběd - jídlo i pivo very gut

mazák nevim
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    máte někdo zkušenost s pivovary kunc a mazák? zejtra budu v okolí a rád bych se tam mrknul, leč vypadá to, že tam jen vařej. na mlýně a moravský žižkov jsou dle webu navštívitelný kdykoliv...
    NOIK
    NOIK --- ---
    ty benediktýnský etikety jsou fakt pěkný ...když tam člověk zajde v těch otevíracích hodinách co tam mají? - i nějaké sezení nebo jenom prodejnu piva nebo co?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já richtrův ležák a vídeň v jihoměšťákovi
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    HRKY: Taky sem fčéra s radostí polknul 12° Benedikta.
    HRKY
    HRKY --- ---
    vypito o víkendu. můžu doporučit všecky :)

ENPE
    ENPE --- ---
    Oni strhli ty samolepky, jak teď budu vědět, na jakou mušli mam jít? :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: vida vida, my zrovna včera seděli o něco níže v Blaze na Opatovi...jsem se mohl stavit to očíhnout...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo hajzly furt štýlový, to sem zapomněl napsat :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Hospoda je zdyzajnovaná ve Vodouchším štýlu, ale ty hajzly... :-)
    foto "stáčírna" ve Slov. lípě (poznej rozdíl - nápověda vlevo 15.9.2011, vpravo 18.1.2013)

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak včera lípa. Docela dobrý, kouty maj, kvalita během večera trošinku kolísala podle stavu sudu, ale v podstatě hodně slušný. jídlo taky celkem ušlo. Když byla chvíli hospoda plná, obsluha malinko nestíhala, ale dalo se to vydržet, jinak jak jsem uvedl níže, hospoda která se prsí hromadou píp a všechno je plný kgb, se nemá čim chlubit. Kupodivu měli na čepu dva wajsy, víta a velena.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: jasne, je to spis chutovka, das si maly a staci. ale me to moc chutnalo. sladky piva mi obecne nevadej, pokud je ta sladkost necim opodstatnena a vyvazena. coz mi u tohohle piva prislo.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: tak jsem ho včera testnul a musim říct, že pro mě to nevařili. Je to pekelně sladký. Ale zase musim uznat, že z toho netáhne špiritus jako z těch jejich perel, grandů nebo koméniů
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ANDY_WARHOL: jsem blb, máme u nás minipivovar, skáknu tam, jestli mi hrst neprodají :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BRUKEV: na internetu nejednodusi
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kde koupím slad krom pivních speciálek?
    Nějaká zdravá výživa?

Drahá polovička ho potřebuje trochu na pečení chleba, tak jsem byl pro něj někam vyslán...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Asi se dlouho nerozvodnila Sázava.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: jo, jo, kacov 12 nefiltr se mi taky zda nejakej extra povedenej v posledni dobe
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a včera v pivovaru neuvěřitelnej kácov, dlouho sme přemejšleli, jestli nám ho nevyměnili za rampoucha, kterýho tam prej točili přes tejden, ale už došel
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: mně kout celkem jede ale s popisem lípy nezbejvá než souhlasit. No počítám, že to teď bude mít atmosféru jinou, vzatou tak nějak po vodouchovsku, takže stolů tolik, že se už k nim nevejdou lidi atd. A třeba ne a z husitský/koněvky se nakonec stane pivní pařížská :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    me koucky nechutna, to se priznam bez muceni
    ve slovansky lipe se mi nelibilo, bydlel sem odtamtud docela dlouho asi trista metru a byl sem tam vsehovsudy snad dvakrat, protoze to tam bylo hnusny a bez atmosfery, klidne me ukamenujte...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam