• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    KACIR
    KACIR --- ---
    UNDERDOWN: Podkováně je škoda... :-( Před pár měsící jsem ochutnal točený a nic moc...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    U deBillů na Budějárně objevena petka 1,5l Podkováně (!) Lager :-) 4,7% pasterováno, 29,90 Kč.
    Že by několikrát vytunelovaný a teď trochu přechvalovaný pivovar v Kováni měl petkovací linku?
    Vychladíme, uvidíme, jestli proteče do hajzlu rovnou nebo oklikou přes zažívací trakt.
    Sázka do loterie: Já vs. Podkováň
    1 - vypiju to celý, kurs 1:14
    0 - dám i druhej půlitr, kurs 1:6,5
    2 - ochutnám to 2-3x a z kyselym xychtem to vyleju do hajzlu, kurs 1:2,5
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    vono hodně záleží kde člověk v tom Německu žije. já ziju na venkove a tak proste zad nej vyber. objevil sem v blízkém městě nejajou specialku na nápoje, která vypadá mnohem větší než nápojové speciálky, kde sem byl dřív, ale ještě sem tam nebyl
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NOIK: no hledám tim způsobem ze nakupuju v normálním krame. samozřejmě si mužů dojet do malyho pivovaru, ale hledám něco co si mužů běžné koupit a to zas takové vyber není, když to porovnam třeba se pšenicí, tak kromě par chcanek sem nic dobryho v běžném prodeji v typu Plzeň nenasel. tohle co sem teď psal sem viděl v krame kam chodím taky poprvy, takže to tam nejspíš bude jen dokud to neprodaji. ale uvidime
    NOIK
    NOIK --- ---
    ANDY_WARHOL: asi hledáš v tom Německu blbě
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    konecne po dvou a pul letech v nemecku sem tu objevil plzensky, ktery neni tezko k sehnani a co se da aspon trochu pit, neni to zadna hvezda, ale aspon to nechutna jako chcanky, menuje se radeberger kdyby to nekoho zajimalo
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    RAGNAROK: Díky moc....
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MAREKI:
    SAB spent $50 million for an 80 percent stake in Hungary's largest brewer, Dreher Breweries, the first of a series of moves into the emerging markets of central Europe.
    History of SABMiller plc – FundingUniverse
    http://www.fundinguniverse.com/company-histories/sabmiller-plc-history/

improve your googlefu you will!
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    UNDERDOWN: Krom opravy pravopisu poradis mi s temi cisly? A nepisu to na Dreher...neboj :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Asi za pár krabic vína? Psát takovou diplomku...? Tududumdum.
    V Hungárii vařenej Kozel je o pověstný 2 chlupy lepší než sör Dreher, takže špatný.
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    Ahoj, víte někdo, za kolik koupil SABMiller svoji první evropskou štaci - madarsky Dherer???
    Pisu diplomku a nemuzu to najit.
    Díky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    bakalare 12 si v lahvi kupuju rad, je to takovy prijemny pivo.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    UNDERDOWN:
    jsem mel bakalar z lahve a docela mi chutnalo zato zatec byl nejakej divnej ale mozna bych si zvyk
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Fčéra sem to fKorunní zkusil a pár pif paf vypil... :-)
    Pivo a párek - pro slaďoučkáře (na Poličkách mají Bakalhář, Roznožec, koŽatec ap.) na čepu byl Bakalhář 12,5° "chmelenej za studena", sladkost nezapře a lehký hořký dojezd byl cítit.
    Pivní rozmanitost - tak to už je o dost vejš. Velký výběr petek (Kousky fpivu, Rampouch, Břevnoff ad.) a i lachoutů, hlavně von Dojčland. Na čepu byly krom jinýho Dol. Dunajovice 11° (zajímavější než ten Bakalhář) a Easy Řidič...

BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Sber dat ukoncen. Vysledky budou brzo. Jmenem autora vam dekuji. :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNDERDOWN: já ho málem mohl mít přímo v brně a skončilo to málem pokutou a bodama, ten pivovar je tam zapíchlej jak božkovská zelená do velkýho kozla
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    To se někdo má. Pegase sem měl naposled před 3 rokama v Merendě.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    včera jsem ochutnal Pegas 12° sv. a letos pro mě zatím nejlepší pivo.. fakt hrozně příjemná chuť. to se pilo samo :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BEOWULF_CZ: Done, Chuť je důležitější než cena :-)!!!
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak mi dnes po delší době vyskočila reklama před videem YT. A skutečně pivní :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HYPNOGEN: to je vice než pravděpodobně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam