• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MILHAUZ: poctive pivo. oboji velmi chutnalo.
    Rakusak navic i krasne vonel .. kdybych si mel vybrat, tak spis Rakusaka z Pacova, ale oboje bylo vyborne.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    no a ted dokonce nejaka videnska trinactka z pacova, to jsou veci. a jake bylo to pivo?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ja vcera v pivnim klubu 300, Pacovský RAKUŠÁK - 13° vídeňský ležák, PERMON - Světlý speciál 13°
    kdo nezna, vrele doporucuju .. jak pivo, tak zajit do pk300 .. btw Permon ma nyni cenu ceskych sladku ..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    z vimperka sem měl petku koupenou v brodě, dobrá 12
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    byl sem vcira na kukandu v sumavskem pivovaru ve vimperku, bohuzel sem nemel moc casu a dal jen 17ctku, zprvu byla trochu moc horka ale pak mi zesladla, doporucuji se tam stavit, pokud se budete nachazet v techto koncinach, obsluhuje tam muj dobry kamarad tak ho pozdravujte od lokiho.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    Ostravar

(bez pouziti 3D animatoru)
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    Japonci vaří pivo trochu jinak:
    Sapporo Beer Commercial - Legendary Biru - YouTube
    http://www.youtube.com/watch_popup?v=K-Rs6YEZAt8
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: no vidis, fakt to na webu neni. treba tam charvat staci cerny krusky a prodava to za 55 kc :-) ne, vazne, bylo to dobry pivo.
    NOIK
    NOIK --- ---
    MILHAUZ: ok si v úterý zajdu pacov taky ochutnat:)

LITTLEWONDER: mají teďka kostelečtí v pražských hospodách
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    btw 13 nemaj ani na webu, já měl golema http://www.minipivovarpacov.cz/pivo/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    pacov jsem koupil v pet i v brodě, měli vše, ale vzal jsem jen 12, dobrá, řekl bych
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    dnes ochutnana od charvata koupena PET pacov - 13 polo a 12 lezak. oboji korektni, 13 takrka vyborna, zajimalo by me toceny.

podkovan jsem u charvata taky koupil a nebavila.
    KACIR
    KACIR --- ---
    UNDERDOWN: Podkováně je škoda... :-( Před pár měsící jsem ochutnal točený a nic moc...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo vsadil "dvojku" vyhrál.
    Je to stejný jak točený před pár měsíci, kyselý vocas až dalo by se říct trpký. Doporučuju pouze pro pijáky všech "Staro" od pramenu až do Brna.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    U deBillů na Budějárně objevena petka 1,5l Podkováně (!) Lager :-) 4,7% pasterováno, 29,90 Kč.
    Že by několikrát vytunelovaný a teď trochu přechvalovaný pivovar v Kováni měl petkovací linku?
    Vychladíme, uvidíme, jestli proteče do hajzlu rovnou nebo oklikou přes zažívací trakt.
    Sázka do loterie: Já vs. Podkováň
    1 - vypiju to celý, kurs 1:14
    0 - dám i druhej půlitr, kurs 1:6,5
    2 - ochutnám to 2-3x a z kyselym xychtem to vyleju do hajzlu, kurs 1:2,5
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    vono hodně záleží kde člověk v tom Německu žije. já ziju na venkove a tak proste zad nej vyber. objevil sem v blízkém městě nejajou specialku na nápoje, která vypadá mnohem větší než nápojové speciálky, kde sem byl dřív, ale ještě sem tam nebyl
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NOIK: no hledám tim způsobem ze nakupuju v normálním krame. samozřejmě si mužů dojet do malyho pivovaru, ale hledám něco co si mužů běžné koupit a to zas takové vyber není, když to porovnam třeba se pšenicí, tak kromě par chcanek sem nic dobryho v běžném prodeji v typu Plzeň nenasel. tohle co sem teď psal sem viděl v krame kam chodím taky poprvy, takže to tam nejspíš bude jen dokud to neprodaji. ale uvidime
    NOIK
    NOIK --- ---
    ANDY_WARHOL: asi hledáš v tom Německu blbě
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    konecne po dvou a pul letech v nemecku sem tu objevil plzensky, ktery neni tezko k sehnani a co se da aspon trochu pit, neni to zadna hvezda, ale aspon to nechutna jako chcanky, menuje se radeberger kdyby to nekoho zajimalo
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    RAGNAROK: Díky moc....
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MAREKI:
    SAB spent $50 million for an 80 percent stake in Hungary's largest brewer, Dreher Breweries, the first of a series of moves into the emerging markets of central Europe.
    History of SABMiller plc – FundingUniverse
    http://www.fundinguniverse.com/company-histories/sabmiller-plc-history/

improve your googlefu you will!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam