• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ELIDOR: jo ty doporučení sou fakt následováníhodný, známej takhle dostal krabici se šesti pivama poskládanou pro nějakou firmu jako dárkovou. Byl k tomu zalaminovanej papír a tam bylo napsáno který z těch piv kterej zaměstnanec pivotéky doporučuje i s nějakym textem typu jarda doporučuje todle protože je to fakt pecka a podobně a v tom výběru byl 2x nějakej nymburk, kocour saurus (asi jediný pitelný), konopná černá hora, jahodovej porter a ještě nějakej jinej patok a jestli se nepletu, tak to bylo poskládaný pivní rozmanitostí, asi holt nějaký nízkoobrátkový zboží
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    GULDUR: jedno z nejhnusnejsich piv, bohuzel jsem ho dostal (opet) k vanocum .. pry doporuceno v pivotece. blah, az zjistim v ktere, tak pujdu vratit .. i s komentarem.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    tak dneska otestována Jihlavská Zuzana - zázvorovej nepaster ležák plzeňskýho typu. Za mě super, ale chápu, že pro někoho bude ten zázvorovej macerát příliš silnej, bo ho tam je, jako když vymeješ kuchyň v indický restauraci, což jak jsem řekl, já kvituju pozitivně.

No a za chvilku jdu na Hobgoblina z Wychwoodu. Za design lahví a etiket dávám palce nahoru a snad tomu bude odpovídat i obsah...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já teď měl valáška single malt ale, musim říct, že jeden slad ejlu asi škodí, bylo to takový středně hořký nic moc, asi jako kdyby to vařili u japkowitzů, žádná vůně, žádná chuť
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak vánoční Matuškova extra IPA mě trochu zklamala, je to takový standardní, navíc nějak víc sladký.. zato voňavý Apollo Galaxy mě pořád neomrzelo, fakt parádní pivo!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo mi vysvětlí, od koho to je nebo co znamená tohle? Na etiketě akorát byl Berlín, ale to se týkalo "svlíkacího efektu".
    Spatřeno v Pivu & párek.

NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: nojo, popelník na každým stole a za výčepem forbísek, tzv. diskrétní herna:)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já byl včera v tý školičce a docela se mi tam líbilo. ležák ucházející, polotmavej klíčák žádnej zázrak, ejl byl maličko lepivější (inu skoro 15) a je to nekuřácký, mít to blíž, hodnotil bych to líp než jihoměšťana třeba
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tyjo tam sem byl pro petky asi 3x a nikdy sem si nevšiml, že je to kuřácký, ovšem zabíjačka u nich může bejt hezká akce na víkend :)
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak jsem byl dneska U Stočesů v Rokycanech http://www.ustocesu.cz ..jedenáctka, dvanáctka skvěle pitelný, stejně jako ovar z jejich víkendový zabijačky (křen byl taky zabijáckej), nabral jsem ještě domů petky ...jediný co mě trochu zarazilo bylo že se tam kouřilo, už jsem si nějak zvykl, že se v těhle hospodách nekouří a vyhovuje mi chodit ven, ale zase chápu, že v takovým malým městě (navíc vlastně už skoro na perifierii) se s nekuřáckou hospodou člověk asi těžko chytá
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: a zrovna v Kozlaku vařej jak amber tak red..a vynikající..konečně Kozel co se dá pít..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a ovšem nesmim zapomenout na iberian pale ale z artesany v barceloně, to byl fakt skvost i za těch 5 é
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a zrovna amber ale nebo red ale bych si dal (mám ještě na balkoně falkenštejna, trochu jsem ho musel načít, je fakt výbornej)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo já koukal na pivídky na mapu a některý příhraniční by se daly zkusit (když z těch domácích už mi zbejvá jen pár :)))
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: vzpomínám na červený polský Kozlak, když jsme u zahraničí. I v Polsku se dá najít luxusní pivíčko typu německého Amber Ale...

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jdu to zkusit spláchnout do školičky na prosek :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: svýho času to měli na baru v Chapeau, což svědčí o kvalitě..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    eschweger klosterbrauerei
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    přesně tohle, vzádu se píše, že výrobce je duff beer ug, thuringer strasse, eschwege
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: jako myslíš tohle?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam