• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HATEMAN: sakra ja koukal jen na jejich standard web. tak skoda. dneska sem spal hodku tak se mi uz chtit pit nebude.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    HATEMAN: lahví, hlavně zahraničních, je ještě hafo, ale Kocour třeba byl už dost probraný. a ohledně točeného - na baru povídali, že kdyžtak dneska ještě narazí nějakou fajnovku, ale nevím, jestli si nedělali srandu.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    dobrý nával tam byl, myslím, že minimálně to točené pivo se fakt dopije... byl jsem tam asi od pul osmé a už neměli Lucky Bastarda a Pelikána 100 IBU, na kterého jsem se hodně těšil...
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    ANDY_WARHOL: do půlnoci, je to v tom odkazu "Z tohoto důvodu máme otevřeno pouze již v pondělí a úterý (13-14.1.2014 od 15.00 do 00.00 hod )"

tak doufám že tam ještě na dnešek něco zbylo .. :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: ja se tam vypravit chtel ale kdyz sem zjistil v pul desaty ze maji dle webu do desiti tak sem zamiril do sadu
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT: nebo někdo přijede a přiveze mi odtamtud všeradice, břevnov a ocelot, takže díky panu UNDERDOWNovi je předsevzetí vhajzlu :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HATEMAN: nebejt spruzelej, linej, nemít předsevzetí, že v tejdnu neleju a nemít zaplou pračku už jsem tam, takhle si dám leda kefír :(
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEEKER: jo je to dobrý, ale asi jsem čekal víc - z BrewDogu mi zatím přišla nejzajímavější Punk IPA
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    NOIK: mě teda hrozně chutnalo. neni nijak moc plný, jen lehký, svěží a zároveň (!) echt hořký... spíš blízko některým jejich pivum ze single hop edice, než punk či hardcore ipa, mi přijde
    NOIK
    NOIK --- ---
    právě jsem pořídil tak jsem zvědavej na 100 IBU:)

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    vítejte v rubrice Ochutnali jsme za vás, vy již nemusíte: dnes jsme v duchu hesla "neodsuzuj něco, z čeho jsi se ještě nepoblil" v kauflandu zakoupili vzorek radegast temně hořký a výsledek je následující: temně nudný, ale nepoblili jsme se :))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    X_RATED_IDIOT: Tak nemuzou tam napsat "Jarda doporucuje, protoze to nikdo nechce pit a kdyz to neproda, nebudou premie" :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ELIDOR: jo ty doporučení sou fakt následováníhodný, známej takhle dostal krabici se šesti pivama poskládanou pro nějakou firmu jako dárkovou. Byl k tomu zalaminovanej papír a tam bylo napsáno který z těch piv kterej zaměstnanec pivotéky doporučuje i s nějakym textem typu jarda doporučuje todle protože je to fakt pecka a podobně a v tom výběru byl 2x nějakej nymburk, kocour saurus (asi jediný pitelný), konopná černá hora, jahodovej porter a ještě nějakej jinej patok a jestli se nepletu, tak to bylo poskládaný pivní rozmanitostí, asi holt nějaký nízkoobrátkový zboží
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    GULDUR: jedno z nejhnusnejsich piv, bohuzel jsem ho dostal (opet) k vanocum .. pry doporuceno v pivotece. blah, az zjistim v ktere, tak pujdu vratit .. i s komentarem.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    tak dneska otestována Jihlavská Zuzana - zázvorovej nepaster ležák plzeňskýho typu. Za mě super, ale chápu, že pro někoho bude ten zázvorovej macerát příliš silnej, bo ho tam je, jako když vymeješ kuchyň v indický restauraci, což jak jsem řekl, já kvituju pozitivně.

No a za chvilku jdu na Hobgoblina z Wychwoodu. Za design lahví a etiket dávám palce nahoru a snad tomu bude odpovídat i obsah...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já teď měl valáška single malt ale, musim říct, že jeden slad ejlu asi škodí, bylo to takový středně hořký nic moc, asi jako kdyby to vařili u japkowitzů, žádná vůně, žádná chuť
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak vánoční Matuškova extra IPA mě trochu zklamala, je to takový standardní, navíc nějak víc sladký.. zato voňavý Apollo Galaxy mě pořád neomrzelo, fakt parádní pivo!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo mi vysvětlí, od koho to je nebo co znamená tohle? Na etiketě akorát byl Berlín, ale to se týkalo "svlíkacího efektu".
    Spatřeno v Pivu & párek.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam