• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: neboj, ja od nich piju tak maximalne hoegardena, kdyz sem v hospode kteera se jim zavazala, to se jeste jakz takz da, me tyhle piva chutnaji, ale prijde mi, ze to neni to samy co maji v belgii, asi to vyrabej v licenci.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nefiltr nezkoušej, je tam koriandr a jablkovej extrakt, to je snad lepší si koupit desítku a vylejt jí, vyjde to levnějc :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: to co pises bych nepozrel a radsi si dal kolu, kdyby to nekde meli. kozla si v klidu dam i kdyz picuju. rozdil tam je takovej, ze sem ochotnej to pit cely vecer, kdyz neni alternativa. starac je snad uplne nejhorsi pivo (tim myslim ten klasickej. ten nefiltr se mozna da, nezkousel sem). g a krusky sou jen o malej schudecek lepsi ale porad dost nepitelny
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    aneb býrnazis v akci: nejsem rasista, pro mě je žlutej jako černej :)))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no já nevim, tudle jsem ho utrpěl a řekl bych s bídou jedna osmina se šedym zákalem :) urinus i sralopramen se zbytečně démonizujou, je to všechno stejnej patok :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: hele, i v pivu plati, ze mezi slepymi je jednooky kralem, a ty si vyjmenoval samy slepoty a kozel je skutecne spis jednoocko :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NOIK: mas pravdu..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    inu když kolega řeší, že chce nějaký jiný pivo, má to v hospodě kde chtěj připlatit nějaký kachle navíc, že si dotáhne vlastní, asi pro to důvod bude. V každý putyce maj nějakýho toho kozla 11, ať už se to menuje třeba urinus, krušnovice nebo sravopramen...
    NOIK
    NOIK --- ---
    POHODAVOLE: to je úplně špatnej předpoklad, vždycky je lepší mít lepší pivo i pro lidi co si v tom moc nelibujou než aby byli nasraní ti co ho maj rádi
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    X_RATED_IDIOT: to samo chapu, ale hlavne aby bylo tech 80% i na ty svatbe..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    POHODAVOLE: řekl bych že i při ultrapekelný satanmegavýtoči to pro každýho zmlsanýho jedince, kterejch je tu tak 80% bude kozel sodovka s pivní příchutí...
    NOIK
    NOIK --- ---
    Kozel 11 v tomhle klubísku jo?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CORWEX: tak to je docela divny, protoze si davam tocenyho vetsinou dvakrat mesicne a chutna mi dost, ale samo zalezi kam clovek zajde. Ja chodim na misto, kde maj pekelnou vytoc..
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    POHODAVOLE: Když jsem měl Kozla naposled, chutnal jako minerálka s pivní příchutí, ale při první příležitosti si zkusím dojem opravit.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CORWEX: co 11 z Popovic? Stoji prd a je gut. Na svatbe jsme jich taky nekolik vytocili :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Takže jsme navštívili Pivní šenk U Kacíře a spokojenost, poté Zlý časy, tam už proběhla je menší ochutnávka, ale Punk IPA 0,3 za 75,- je trochu přehnané za to R A Dvorský velmi potěšil chutí i cenou ..
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    EXCITE: uprincemiroslava.eu
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    prostě dobrý pivo ve správnou chvíli, a dal bych si ještě jedno.

něco jako černá kněžna ze svijan, ale ne.

tohle bylo lepší
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    čižickej černej bizon!

hořkej, kombinace chmele a karamele, paradni kombinace. pdrobnej refarat dam zejtra.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dostal jsem emerickýho ejla, web pobavil http://www.butternutsbeerandale.com/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam