• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    v sobotu otevíraj

Pivovar Cvikov
    http://pivovarcvikov.cz/
    KACIR
    KACIR --- ---
    KALHOTKA: Pivo by nemělo přemrznout. Trvanlivost je od dvou týdnů do dvou let, ale zjednodušeně počítej, že čím lepší pivo, tím kratší trvanlivost.
    NOIK
    NOIK --- ---
    KALHOTKA: pokavaď jim chceš dát dobrý pivo tak bude nefiltrovaný a nepasterovaný a tudíž s omezenou životností maximálně dva měsíce ..já bych jim dal taky košík plnej různých lahví/petek ..z ležáků můžu doporučit Sedláka z kroměřížského Selského pivovárku
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KALHOTKA: kazde pivo ma zarucni dobu, takze podle toho vydrzi, nektera tzv. ziva piva vydrzi min
    ale rozhodne ho nenech nikde zmrznout ...
    KACIR
    KACIR --- ---
    KALHOTKA: Soudek 30l? Budou ho mít jak narazit? Stihnou ho vytočit? Já bych sázel spíš na výběr lahvovejch piv, nebo max na 5l soudky, ale ty jsou dost málokde k mání...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KALHOTKA: doporučil bych třeba urbana z třebíče, rychnovskou kněžnu, nebo toho bobra zadní třebaň (k odběru i na písnici), dobrej je třeba vilém z jinců, ale to maj asi jen tam. Velikej výběr maj v liblicích u českýho brodu http://www.sklad-napoju.cz/Nabidka-piva.html maj tam v ceníku slušnej seznam
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KALHOTKA: co klaster ?
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    BURKHAR: promiň, zapomněl jsem, že v Brně všemu dáváte legrační pojmenování
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MATHEW: Proto píšu "Meruňkovej kompot", ty troubelíne, ten je jenom jeden a to klášterní IPA.
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    BURKHAR: to je název pivovaru a ne piva. těch "benedictů" je pokud vím minimálně sedm druhů
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KALHOTKA: Břevnovskej Benedikt, aka "Meruňkovej kompot" nezklame...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KALHOTKA: ma radsi babicka silnejsi nebo slabsi pivo, radsi by klasicky typ piva (rozumej pilsen) nebo by ocenila i neco jineho (weizen, ipu, stout, polotmave lezaky atd.) ?
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Já se přiznám, že Clock mě zas tak nenadchnul, ale měl jsem zatím jenom z flašky...
    NOIK
    NOIK --- ---
    mimochodem Clocka má pořád v nabídce novej Charvát v Dejvicích (stejně jako spoustu jiných piv co tam Charvát neměl)
    KACIR
    KACIR --- ---
    Z facebooku Dna pytle:
    POLINA
    POLINA --- ---
    Ahoj, mam dotaz. Vyhrala jsem v praci maly soudecek piva, takovy malinky, asi % piv v nem je, je plechovej. Ale zapomnela jsem na nej. Mezitim prosel, nekdy v rijnu. Ma cenu se s nim tahat domu nebo je nadobro zkazenej a nepitelnej? Diky ,]]
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    Až já budu v hrobě hníti, milovaní přátelé
    vysaďte mi místo kvítí na hrob můj keř ze chmele.
    Místo trávy k obroubení nasejte mi ječmene
    Master's Hammer - Až já budu v hrobě hníti...
    https://www.youtube.com/watch?v=zTS9ca2X0Cc

mucik :D
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    já jsem si taky nedávno koupil Kozla, bo jsem díky retro etiketě myslel, že je to nějakej old school ležák, jakože voda, slad a ječmen, nicméně to byl klasický malý chemik v lahvi made in Popovice...no vypil jsem to, ale inu...dobrého po málu...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: neboj, ja od nich piju tak maximalne hoegardena, kdyz sem v hospode kteera se jim zavazala, to se jeste jakz takz da, me tyhle piva chutnaji, ale prijde mi, ze to neni to samy co maji v belgii, asi to vyrabej v licenci.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nefiltr nezkoušej, je tam koriandr a jablkovej extrakt, to je snad lepší si koupit desítku a vylejt jí, vyjde to levnějc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam