• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    BURKHAR: promiň, zapomněl jsem, že v Brně všemu dáváte legrační pojmenování
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MATHEW: Proto píšu "Meruňkovej kompot", ty troubelíne, ten je jenom jeden a to klášterní IPA.
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    BURKHAR: to je název pivovaru a ne piva. těch "benedictů" je pokud vím minimálně sedm druhů
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KALHOTKA: Břevnovskej Benedikt, aka "Meruňkovej kompot" nezklame...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KALHOTKA: ma radsi babicka silnejsi nebo slabsi pivo, radsi by klasicky typ piva (rozumej pilsen) nebo by ocenila i neco jineho (weizen, ipu, stout, polotmave lezaky atd.) ?
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Já se přiznám, že Clock mě zas tak nenadchnul, ale měl jsem zatím jenom z flašky...
    NOIK
    NOIK --- ---
    mimochodem Clocka má pořád v nabídce novej Charvát v Dejvicích (stejně jako spoustu jiných piv co tam Charvát neměl)
    KACIR
    KACIR --- ---
    Z facebooku Dna pytle:
    POLINA
    POLINA --- ---
    Ahoj, mam dotaz. Vyhrala jsem v praci maly soudecek piva, takovy malinky, asi % piv v nem je, je plechovej. Ale zapomnela jsem na nej. Mezitim prosel, nekdy v rijnu. Ma cenu se s nim tahat domu nebo je nadobro zkazenej a nepitelnej? Diky ,]]
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    Až já budu v hrobě hníti, milovaní přátelé
    vysaďte mi místo kvítí na hrob můj keř ze chmele.
    Místo trávy k obroubení nasejte mi ječmene
    Master's Hammer - Až já budu v hrobě hníti...
    https://www.youtube.com/watch?v=zTS9ca2X0Cc

mucik :D
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    já jsem si taky nedávno koupil Kozla, bo jsem díky retro etiketě myslel, že je to nějakej old school ležák, jakože voda, slad a ječmen, nicméně to byl klasický malý chemik v lahvi made in Popovice...no vypil jsem to, ale inu...dobrého po málu...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: neboj, ja od nich piju tak maximalne hoegardena, kdyz sem v hospode kteera se jim zavazala, to se jeste jakz takz da, me tyhle piva chutnaji, ale prijde mi, ze to neni to samy co maji v belgii, asi to vyrabej v licenci.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nefiltr nezkoušej, je tam koriandr a jablkovej extrakt, to je snad lepší si koupit desítku a vylejt jí, vyjde to levnějc :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: to co pises bych nepozrel a radsi si dal kolu, kdyby to nekde meli. kozla si v klidu dam i kdyz picuju. rozdil tam je takovej, ze sem ochotnej to pit cely vecer, kdyz neni alternativa. starac je snad uplne nejhorsi pivo (tim myslim ten klasickej. ten nefiltr se mozna da, nezkousel sem). g a krusky sou jen o malej schudecek lepsi ale porad dost nepitelny
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    aneb býrnazis v akci: nejsem rasista, pro mě je žlutej jako černej :)))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no já nevim, tudle jsem ho utrpěl a řekl bych s bídou jedna osmina se šedym zákalem :) urinus i sralopramen se zbytečně démonizujou, je to všechno stejnej patok :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: hele, i v pivu plati, ze mezi slepymi je jednooky kralem, a ty si vyjmenoval samy slepoty a kozel je skutecne spis jednoocko :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NOIK: mas pravdu..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    inu když kolega řeší, že chce nějaký jiný pivo, má to v hospodě kde chtěj připlatit nějaký kachle navíc, že si dotáhne vlastní, asi pro to důvod bude. V každý putyce maj nějakýho toho kozla 11, ať už se to menuje třeba urinus, krušnovice nebo sravopramen...
    NOIK
    NOIK --- ---
    POHODAVOLE: to je úplně špatnej předpoklad, vždycky je lepší mít lepší pivo i pro lidi co si v tom moc nelibujou než aby byli nasraní ti co ho maj rádi
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    X_RATED_IDIOT: to samo chapu, ale hlavne aby bylo tech 80% i na ty svatbe..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam