SEEKER: Ano, opakovane, hlavne z duvodu, ze to je nejblizsi pivovar memu rodisti. Jejich 11 mi nijak nevadi, ale ze bych se na ni tesil, to taky ne. Specialy zkouseji, ale casto je to promenliva kvalita - psenice takova mdla (melo to byt cyklo pivo, takze to byl nejspis "zamer"), aly byly v chuti takovy dost plzensky spis nez svrchne kvaseny. Jejich stout mi prisel prijemny - asi nejlepsi special, co jsem tam mel.
Jidlo jsem mel vzdycky fajn, ale je pravda, ze jsem si vzdycky daval nejakou klasiku (gulas, zebra, svickova, burger na grilu). Pres vikend delaji nejakou tematickou kuchyni, ktere bych se obcas docela bal. Jahodove menu bylo zrejme ten pripad. Na jidlo bych priste spis zkusil Chalupu - jen o par metru dal smerem na Dobrichovice.
Občas tam jdu, ale ten velky sal s ozvenou mi neni moc prijemny a ve vetsi spolecnosti uz se stejne neslysite. Na tu budovu jsem si nejak zvyknul, ale kdyby tam nestala, tak mi to nevadi. Obcas tam dorazim, protoze je to porad jedno z tech lepsich mist v okoli.