• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    a nějaký ty hospody... já byl 2x ve Wetherspoon's a vlastně pak jenom v Irskejch hospodách ... s kámošem, co je Ir.. takže tak...

Liverpool

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    nedávno jsem byl v UK a tohle Ale mě překvapilo... fakt jemný, dobře se pije a neni moc hořký.. prej to pijou dědci řikal kámoš:D

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já měl tudle točenýho vozku a musim říct, že mi přišel fakt povedenej, možná to bylo tim, že byl tak studenej, ale skoro sem chvíli váhal, jestli to nejni alko
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    X_RATED_IDIOT: no tam jsem ho kupoval, ale uz ho nemaj :( a zadny jiny nealko mi moc nechutna...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNCLE_JIMBO: zaplať pámbu ne, ale vídal jsem ho ve větších billách nebo v tesku
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    nemáte někdo prosím aktuální zdroj Zlatýho Bažanta nealko?
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    LINOLEUMKA: Jo, nadšeně přitakávám. Druhá lahev se mi chladí v lednici...
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    Doporucuju se zamerit na aktualni special od Clocka - risavyho zmikunda,, je to paradni red ipa 20•, ktera se teda fakt povedla ;)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UNDERDOWN: jo, presne tu trasu taky na prazdniny chystam. dik za info, doufam, ze se jim bude darit, to misto je krasny
    NOIK
    NOIK --- ---
    dneska jsem celý odpoledne popíjel grepovej ležák z Two Tales (o tom pivovaru jsem slyšel poprvé http://www.twotales.cz/ ) a musim říct, že mi to hodně jelo - lehký, svěží, hořký
    POLYRHYTHM
    POLYRHYTHM --- ---
    SEEKER: jo to jsem byl asi ja :) Po horcim Clockovy jsem se na Summer Ace nejdrive uplne netvaril, ale pak jsem se k nemu propil a u grilu to pak byla chutovka. skoda ze tam toho nemaji vic, bych si udelal zasobu.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    POLYRHYTHM: Nepotkali jsme se náhodou v Pivní rozmanitosti nad tím Summer Ace? Obojí jsem tam totiž také v sobotu chutnal a pak si poslední lahev SA vzal ke včerejší grilovačce. :) A obojí je hodně příjemné pití.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    o víkendu jsem se taky rozhodl se pivně dovzdělat a degustoval Clocka, jehož raná šarže mě až tak nerozhodila (byla v pohodě, ale že bych skákal do stropu to moc ne). Tak odvolávám vše, co jsem o Clocku níže řekl. Velice dobré pivo, možná v současnosti jedno z nejzajímavějších. Konec hlášení.
    POLYRHYTHM
    POLYRHYTHM --- ---
    o víkendu jsem popijel Chotovinský Vojtíšek Summer Ace 12° - díky Sorachi Ace chmelu velmi netradiční variace na summer ale, velmi osvěžujicí a pitelné pivo

pak jsem ještě měl od Clocka 8° Trudi - parádní nachmelená plnotučná 8ka, do vedra ideální

DAHY: ke chvále na Citru se přidávám, už jsem jí vypil docela dost a je moc fajn.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    Vcera vycpana vydra z kosteleckyho snajdra. Prekvapive velmi slusna. Asi prvni, co mi od nich chutnalo. Snad to nebylo maskovany gambo, nerad bych se odkopal :-D
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    DAHY: Se ukliknu a mínus pivus na světě. Permon summer ALE 10° prima záleshitost, např. v Illlegal beeru,
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    UNDERDOWN: Ten stout je hodně povedenej, ale nic jinýho jsem od nich neměl.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Osobně o prázdninách určitě zajedu a Vtelno k tomu.
    Jinak Lobeč sem měl ALE, už teda nevim jestli Red nebo bez přívlastku. Matuška nebo Clock to nebyl, ale bylo to dobrý.
    V Kulovym blesku mají stout.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    * "pil" jsem chtel napsat
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    tak uz byl nekdo v lobci? nebo to byl nekde jinde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam