• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    novy vrchlabsky medved summer ale naprosto bozi

ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    UNDERDOWN: Mám radost!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    UNDERDOWN: Konečně! :)
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    SAMMAEL: ja se taky nechal napalit rukodelnym pivovarem/ nebo co to tam pisou/ je to hnus, sice s takovym nadechem dobryho piva, ale to hned prejde :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kutná hora už má navařeno 10°, 11° a 12°. Zlatá 12° mě přišla nejlepší, dobře hořká. Nakoupeno v obchodech Enapo, KH a okolí

SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Jsem teď v Bille narazil na pivo jménem Sedmý schod. Informace mizivé, spíš recesistické, až na Pivnících jsem našel, že za tím stojí Žatec. Ale pivo divné, na první ochutnání fajn hořké, ale pak divná, jarová pachuť.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    X_RATED_IDIOT: Brewdog má skvělej ejl Nanny State, loni mi zpříjemňoval měsíc bez alkopiva... akorát ta třetinka stojí stejně jako alko pivo, tedy 70-80Kč...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    chápu, že je to otázka takřka minoritní, ale nevíte někdo o nějakym alkoholfraj ejlu? pšenice nebo spodňák jsou celkem běžný, ale ejl?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DEMENAPIVO: jo wywar je jeden z nejlepsich pivovru v sirokym okoli, jsou tak dobry, ze se prosadili a drzej se ve 100% vinny oblasti, vcetne Slovacka. jejich pivo se da pit na cepu i v UH a tusim i ve Zline.

a taky je mam rad, pac vrchniho sladka dela bratranec myho kamose :)
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    NOIK: ma super smoked ale, a ten lezak je fajn jestli mas rad cascade. Prej ma v planu ten lezak delat pokazdy z jineho chmelu, tak jsem zvedav
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    Makam v Holíči a objevil jsem tam pivovar Wywar. Přes patnáct druhů piv a půlka z toho je "ejlovyho" typu. Kdyby někdo chtěl příští týden dovézt do Práglu, jsem k dispozici. 3,50 - 4 Eura za kus.
    NOIK
    NOIK --- ---
    dneska jsem se stavil po poměrně dlouhý době u "Charváta" v Dejvicích a docela jsem čuměl jak to ten chlápek tam rozjel ...nový lednice plný speciálů, spousta dalších plánů, na čepu měl Elegána z mě dosud neznámého pivovaru Mordýř (i když koukám tady do historie že už se o tom mluvilo) tak jsem si dal malý - ležák chmelenej Cascadem - už dlouho jsem neměl tak dobrý hořký pivo ..teď piju mordýřskej Hoppy Alien Ale a taky povedený, pro mě teda milé překvapení
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Vyzkoušeno osobně:
    pivovar Kozojedy přímo v KD, 10° a 12° světlá byly prima (12° hořčí), polotmavou 11° sem neměl, petky mají litrovky
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    Plzeňský biskup požehnal velikonoční várce plzeňského piva
    Plzeňský biskup požehnal velikonoční várce plzeňského piva – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...2058-42862-plzensky-biskup-pozehnal-velikonocni-varce-plzenskeho-piva.html

DO_IT
    DO_IT --- ---
    podripsky rauchbier hodne bozi pivo
    NOIK
    NOIK --- ---
    :)

Typofilos » Blog Archive » Typo pivo: vařit pivo je skvělý ♥
    http://typomil.com/typofilos/2017/01/typo-pivo-varit-pivo-je-skvely-%e2%99%a5/
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Degustační soutěže roku 2016: Nejúspěšnější velké a malé pivovary | Pivo a pivovary | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...spesnejsi-velke-a-male-pivovary-psw-/pivo.aspx?c=A170103_144231_ln-pivo_mpt
    NOIK
    NOIK --- ---
    včera jsem měl v Bad Flashi točený tohle http://www.pivnici.cz/pivo/flying-dog-raging-bitch/ ..asi nejlepší pivo co jsem za poslední dobu ochutnal, doporučuju!
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    SUMAC: Taky to mám rád, jen to asi bude trochu jiná cenová kategorie, než požadováno. A naopak ty jejich křídla mi přijdou hodně v pohodě jako jídlo k pivu
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BAAL: u me vede Beer Geek, rozmaninost a kvalita na cepu, jidlo slabsi, ale da se jit ven nekam na rychly kebab a pak pokracovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam