• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BAAL: u me vede Beer Geek, rozmaninost a kvalita na cepu, jidlo slabsi, ale da se jit ven nekam na rychly kebab a pak pokracovat.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Liberec 28. 1. 2017 - IPA festival vol. IV

    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    UNDERDOWN: novidis, a proto prave mam rad krakonose 12 - pomer cena/vykon. Docela dobre pivo a za tydle prachy si jich 300metru od dna pytle dam 9 a jedno maly. Ne ze by to bylo hlavni kriterium, ale covek pak i leccos odpusti ;-D
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    tk kounice vymenily sladka, zene to ven misto 5-6 tydnu za 2 a chutna to podle toho..zatim jeste jde zazvor a ipa, 12 je v pici..(
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    (ne)korektní účtenka

    DO_IT
    DO_IT --- ---
    UNDERDOWN: v poho, zejtra rekapitulace


    MILHAUZ: vsechno od nich mi hrozne chutna, ten sladke se o to stara
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Zrovna sem se vrátil... (z Hradu) z tříkrálový obchůzky,
    U Kacíře... Hendrych 11° das normál, das gott, měli "ejl" z Pole (fakt ještě nevim, z který polský prdele byl a ani co ftom bylo za chmely)
    Uhříněvskej pajzl (na Vihoňhradský) 11° hmm..., Red"ejl" dobrej (ale to fakt tam nevařili)
    Dno pytle... došla Albrechtí 11° do pytle!! HopBit dobrý.
    Blanickej bar... cokoliv na pěst! Nakonec sme rádi, že Sumečka (to snad bylo pomrdání bohů) nám nečtovali a další věci...
    Omlouvám se, nikoho sem se nechtěl dotknout, ale tak to bylo...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    KRUDD: Sorry wole, das nicht brát osóbně, Krákonš to je pjékný sradonoš.
    Zkrátka a politicky korektně - seš odkojenej... dobře ti tak. Krakonoš má takovou nestabilitu, že by se z toho (ne)jeden posral. Skoro jako Kácov.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    jo a dost mi ted chutnal vrchlabsky medved 12. kupovano u charvata
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KRUDD: Krkonošská hospůdka je super, každopádně počítej s tím, že je lepší mít rezervaci, prakticky pořád tam bývá plno.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    krkonosska na hradcansky - obcas problem si sednout, o vejkend zavreno. Ale hospoda je to super.
    X_RATED_IDIOT: co nadelam, schazime se tam uz 20let. ;)
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    CHOROBA: souhlasim, že to je úplně OK cena :) už nevím, párkrát jsem si tam dal nějaké speciály snad ani ne 0.5l kolem 60, to už mi přišlo trošku moc

    CHOROBA: Krákora je nej! Mé rodné město, jsem na tom odkojenej :) pamatuju, že jsem ho pil za 11.5 ... jinak prej je dobrá Krakonošova na Hradčanský, byl si? reference? já se tam nějak nemůžu dokopat a už mi o tom říkalo víc lidí, jen že to má nějakou divnou otvíračku (asi spíš klub style)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    CHOROBA: it's blasphemy!!! tchehehehe vyzpovídat, vyčurat g a spát :)))
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ja chodim za znamejma do knajpy kde tocej g12. Rychle tam naklopim tri a pak se to da prezit. :-)))
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    HAUSNUMERO: já malý pivovary sjíždím, a z těch větší nepohrdnu Bernardem, Radegast taky zvládnu Rychtář je celkem v poho..a přiznám se k takovému nešvaru, za který tady dostanu ceres i Budvar si rád dám...kroužek je imho fajnový pivko...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Muhehe... Hauskrecht z Brna 11°, Mazák z Bojanovic, Chomout z Olomouce, Clock z Potštejna, Albrecht z Frýdlantu cokoliv - ležáky i "ejly". Klukům z Velký n/V se dařej "ejly" nebo tomu pánu z (růže) Židovic, 10-12°.
    Docela byl fajn i Hrboun z Jihlavy, prima hořkej, ale měl sem jenom 2 petky.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    BAAL: bez mučení přiznávám, že mám rád fakt hořký piva, ale poutník neměl problém, že by nebyl hořkej, prostě měl pachutě
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HAUSNUMERO: poutník deklaruje cukr už od začátku...
    únětice jsou průmyslový...
    bernard se taky dá pít...
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Myslim si, ze jste spis zmlsali produkci malopivovaru a dobry pivo z prumyslovyho pivovaru uz nedokazete ocenit. Uvarit dobry pivo za dvacku na litr neni zadny velky umeni, ale uvarit ho za deset a nesidit ho na surovinach tetrahopem a cukrem je pro mistry.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    njn já byl v krtkovi, nadšení velký, ale pak jsem vlastně neměl furt čas, s tim, že stejně musim počkat, až rodiče vykliděj chalupu a pak to všechno zvadlo a nemám ani hrnec, ani scezovačku ani pár dalších věcí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam