• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    Zichovec vari i pro malesickej mikro. Original no1 pale ale. Dobry. Velky za 55. Inu coz
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    KACIR: Palouš? ten tma nikdy nevaril. Tedka vari treba v Ladvi pro Cobolis
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    CHOROBA: taky me to tenhle tyden prekvapilo, hned 3x :D ale oproti vsem tem hutnejm, sladkejm a karamelizovanejm summer aleum je to jak bozska mana, sice 15°IPA, ale pocitove tak 11° Apa ;-)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    MONCIC: summer ale 15volume? to mi moc summer neprijde :D bych cekal neco lehciho
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    minirecenze Černý potoka New England IPA 15° a 15° single hop Ella
    takhle maji podle me chutnat summer ales, neuveritelne zamaskovanej alkohol, svezi chut i vune, vrele doporucuju, pije se to samo, ale ty nasledky :P :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    Zichovec se rozjel dobře, už má dva pivovary, zajímavý je, že k němu přešel sládek, kterej stojí za úspěchem Frýdlantu...
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    _UDO_: Zíchovec je pecka...plně souhlasím...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SAMOUT: nad ilegalem ho tocej furt, je to nejakej tapas bar. Samozrejme DO CTYRKY
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    do Zichovce uz se zas tesim na toceny. pekna hospoda a pivovar to je ;)
    LBW
    LBW --- ---
    SAMOUT: Basecamp na Letny je slusne zasobenej
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    SAMOUT: to asi vsude, klidne doraz na krymskou 36, par kousku tu vzdycky je
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DO_IT: nic konkretniho, spis pruzkum skrz cely portfolio, nikdy jsem od nich nic nepil
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    SAMOUT: imho kazda pivoteka, mas neco konktretniho na mysli?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DO_IT:
    _UDO_: Da se to poridit i nekde v Praze a prilehlem okoli?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    _UDO_: to je ted nevetsi plejer na trhu
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    X_RATED_IDIOT: pro me asi nejvetsi objev Zichovec. neznal jsem a moc mi chutna vse od nich
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    _UDO_: no kurva, eště, že jsem nakonec nešel, stejně mám rýmu, že mužu lejt prošlej bránik :))
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    X_RATED_IDIOT: Sieg ...hehe ja byl ted na pivnim festaku na letny, dobrej vyber...to jo, ale tocili to prevazne do dvojek za 60,-" jeste ze to mam placeny
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT: tak, rok se s rokem sesel a ja koukam, ze two tales jsou asi fakt atantgarda, futuresetters a podobne. Navstivil jsem ricanskej pivovar a rikam si, desitka do ctverky, u vyrobce na dvorku, za 37,- to jako jo, to teda velky hmmm. Inu rezidencni ctvrt prahy. A hlavne nechapu ty ctyrky a pekelne me s tim vysiraj. Muj vzkaz uzivatelum ctyrek zni: jste kurvy drahy, myslite si, ze jsem kreten a neumim si to spocitat? Nebo mam mit dobrej pocit z toho, ze se vejdu se dvema "kouskama" pod kilo? Ja chci svuj pullitr! Kde jsou ty dementni nackove, aby konecne hajili muj narodni zajem? Pullitry cechum!!!
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam