• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    děcka...Kaufland Žižkov teď... Zíchovec flašky Mosaic Ale, Ipa, Magor a Krahulík ... všechno do kila.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    úlovek z plodine. v istra marketu mají ještě san servolo, to jsem ale už před odjezdem nestihl. ten jedinej je z istrie, ostatní je zagreb a daruvar. medvedgrad jsem měl předloni, žádnej zázrak, ale dalo se. hoppy wheat je dost slušnej, po pšenici moc cejtit nejni, ale je docela dost nachmelenej. Cenově jsou ty piva kolem 15-20 kn za flašku. v zemi kde staroprdel v plechu vyjde dráž než plžka člověk nesmí nic moc očekávat :)

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BLEVAJZZ: Jungberg byl po delší době ležák, kterej mě zaujal.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    DO_IT: že zdravi dj Kubíík:)
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BLEVAJZZ: vyridim :)))
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    DO_IT: zvlášť když to ještě cepovala dcera majitele chomoutu.. která nebyla vuuubec ošklivá:))) tam jsem chodil velmo rád:))
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BLEVAJZZ: je vtipny jaky je rozdil jak chutna chmout v badflashi vs na festivalech kam to tahaj sami
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    BLEVAJZZ: Ten mi ani nepřipomínej. V pondělí si takhle dám na pracovní schůzce čtyři Plzně, jdu cestou domů doladit chutě - nějaká ta double IPA, stout, ejly, no a že si na cestu dám malej ležák od Jungberga. i po těch skvělejch double ipách od Zichovce a falkoňáckýmu stoutu to byla taková božská mana, že jsem dal asi čtyři malý během chvilky.... a včera ráno jsem se hodně nenáviděl :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    _UDO_: Trauntenberk jehličnatej od Tomáše Ďuríčka byl docela fajn čekal jsem že tam to jehličí bude cítit trochu vííc.... co mě bavilo hodně byli věci z Chomoutu ta jejich režná Bára je moc hezky pitelná a na lééto to jejich levandulové pivo je hezky osvěžující ale nedá se pít pořád :-DD . a po právu vyhrálo pivo festivalu Hořický Jungberg.. těm fandím moc.
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    BLEVAJZZ: 2slepice jsem taky daval, a dostal i lahev na doma , jako dobry, ale zadnej zazrak a nasledny uctivani se nekonalo, ale Sarce fandim :)
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    DOCENT: co jsem pochopil tak tam jen chvilu radil
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    DO_IT: už jsem to ochutnal na pivním festivalu na letný.. naráželi tam první soudek.. není to špatný.. ale osobně to co Uvařila šárka vávrova ředitelka festivalu.. Dvě slepice tak to je fakt skvělý pivo!
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    DO_IT: Nějaký ten měsíc tam vařil ne?
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    MONCIC: to me takle prekvapil nejakej singlehop od Kounice. padly do mne tri jak nemci do krytu a najednou koukam, ze sem docela solidne nachcanej. az pak mi rekli ze to byla takova lepsi 13ka
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    kdo dlouho nemel Lobec at ji zkusi, po zmene sladka celkem lahoda, jinak z novych stopro Chroust na svrchnaky
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    Zichovec vari i pro malesickej mikro. Original no1 pale ale. Dobry. Velky za 55. Inu coz
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    KACIR: Palouš? ten tma nikdy nevaril. Tedka vari treba v Ladvi pro Cobolis
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    CHOROBA: taky me to tenhle tyden prekvapilo, hned 3x :D ale oproti vsem tem hutnejm, sladkejm a karamelizovanejm summer aleum je to jak bozska mana, sice 15°IPA, ale pocitove tak 11° Apa ;-)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    MONCIC: summer ale 15volume? to mi moc summer neprijde :D bych cekal neco lehciho
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    minirecenze Černý potoka New England IPA 15° a 15° single hop Ella
    takhle maji podle me chutnat summer ales, neuveritelne zamaskovanej alkohol, svezi chut i vune, vrele doporucuju, pije se to samo, ale ty nasledky :P :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam